Haberler

Manchester City'den Messi'ye Çılgın Teklif

Güncelleme:

Manchester City, Barcelonalı Lionel Messi'yi sözleşmesinde yer alan 250 milyon euroyu ödeyip alacak; ayrıca futbolcuya da yıllık tam 30 milyon euro teklif edecek.

İngiliz devi Manchester City, transfer döneminde futbol tarihinin en büyük tekliflerini yapmaya hazırlanıyor.

250 MİLYON EURO'LUK DEV TEKLİF

Hürriyet'in haberine göre; Katar sermayesiyle güçlendikten sonra İngiltere'de zirvenin değişmez ortaklarından biri olan Manchester City gözünü Lionel Messi'ye dikti. Son olarak Sevilla maçında yaptığı hat-trickle La Liga tarihinin en golcü futbolcusu unvanının sahibi olan Messi'yi kadrosuna katmak için teklif hazırlayan İngiliz ekibinin, Barcelona'ya 250 milyon Euro teklif edeceği iddia edildi.

MESSI'YE YILLIK 30 MİLYON EURO

Sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesini bonservis olarak ödemek için kolları sıvayan ekip, Messi'ye ise futbol tarihinde görülmemiş bir ödeme yapacak. Messi'ye yıllık 30 milyon Euro ödemeyi gözden çıkaran Manchester City'nin, Arjantinli yıldızın reklam vb... tüm haklarını da kendisine vereceği belirtildi.

Son dönemde Barcelona'dan ayrılmak istediği iddia edilen Messi bu haberleri yalanlamış ve Katalan ekibinde mutlu olduğunu açıklamıştı.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lionel Messi Hürriyet Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

ruzgarmobilWeb@haberler.com:

Katar seyhleri insanlik icin deyil. Zevk icin ataga gectiler o parayla kacbin olume mahkum yada ac insan kurtulur ALLAH SİZİ BİLDİGİ GİBİ YAPSİN

24
0
yanıtYanıtla
Meto Mobil-IOS:

Bu araplar kadar enayi yok dunyada

18
5
yanıtYanıtla
Ronaldo 7:

Cristiano Ronaldo''ya 200 milyon vermek daha mantıklı :)

12
5
yanıtYanıtla
Hasancan:

3 sene önce 250 milyon verilirdi. Şimdi o kadar verilmez.

4
10
yanıtYanıtla
zafer:

hak hukuk adalet bakımından , dünya mazlumları açısından bakarsan kesinlekle bir zulümdür bu işler orası ayrı ama işe şöyle bakarsak burak yılmaz yılda 3 milyon euro kazanıyorsa messi yılya 1 milyar dolar bile alsa az.

13
1
yanıtYanıtla
kafkef:

Boyle enayi arap sehylerini Türkiye''ye bekliyoruz :)

10
3
yanıtYanıtla
off:

hainsin dünya :))

12
0
yanıtYanıtla
SVSGNY:

gerçekse yazık o paralara dev fabrikalar kurarsın o paraya kaç insan ekmek yer

9
1
yanıtYanıtla
kenan:

allah yukarda cok yetenekli futbolcu , , , adam o hizla dar alanda 3, 4 kisinin arasindan cikip gol atiyor, , , top ayagindan 20 cm aciliyor, , , dogustan yetenek, , dünya kupasinida alsaydi tadindan yenmezdi, , , 10 tane cr7 bir messi etmez, , , ama robben bazen ikisindende iyi oynuyor. . . . barca akli varsa satsin , , , bu parayi veren bidaha bulamaz, , , , birdaha burayada gelmem, bu da böyle biline. . .

5
5
yanıtYanıtla
mustafa vatanmobilWeb@haberler.com:

Gaziantepe gelsinler messinin krallari var bedavadan biraz ucuz

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title