Haberler

Mahalle Ligi'nde Final Günü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile birlikte düzenlediği "İmkan Bizden Oynamak Sizden" isimli sosyal destek projesi kapsamında hazırlanan ve Ekim ayının başında başlatılan Mahalle Ligi Futbol Turnuvasında final maçı ve ödül töreni yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile birlikte düzenlediği "İmkan Bizden Oynamak Sizden" isimli sosyal destek projesi kapsamında hazırlanan ve Ekim ayının başında başlatılan Mahalle Ligi Futbol Turnuvasında final maçı ve ödül töreni yapıldı.

"İmkan Bizden Oynamak Sizden" sloganıyla düzenlenen turnuvada gençler kategorisinde şampiyon olan Gümüş Spor ile Yıldızlar kategorisindeki 2. Sakarya Gençlik Spor'u (Laleli Spor) penaltılarla yenen Plevne Mahallesi Spor şampiyonluk kupalarını aldı.

Şampiyon olan takımlara bisiklet hediye edildi. Kurtdereli Spor Salonunda oynanan 2. Sakarya Gençlik Spor ve Plevne Mahallesi Spor final müsabakası 1-1 berabere sonuçlanınca maç penaltılara kaldı. Penaltılar sonucunda Plevne Spor şampiyon oldu. Final maçını Süper Lig eski hakemi Aytekin Durmaz yönetti. Kurtdereli Spor Salonunda gerçekleşen final maçına ve ödül törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Gençlik ve Spor Müdürü İlhan Arslan, mahalle muhtarları, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şampiyon olan takımlara kupalarını Başkan Edip Uğur verdi. Uğur kupa sonrası yaptığı açıklamada; "Çok centilmence müsabakalar oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 bin gencin katıldığı bir turnuva oldu. İnşallah bunu geliştireceğiz. Gençlerimiz uyuşturucudan uzak dursunlar. Spor yapsınlar. Bu başlangıç oldu ve büyüyerek devam edecek. Bütün gençlerimizi bu turnuvaya dahil edeceğiz" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin "İmkan Bizden Oynamak Sizden" sloganıyla düzenlediği Mahalle Ligi Futbol Turnuvası dostluğun kazandığı bir turnuva olarak Balıkesir tarihine geçti. Centilmenliğin ön plana çıktığı turnuvada centilmen olan Yıldızlar kategorisinde iki takım Balkes spor ve Mehmet Akif Ersoyspor ödüllendirildi. Gençler kategorisinde en centilmen takımlar ise Koray United (Ege Mahallesi) ve Empati Şampiyonlar takımı oldu.Altıeylül ve Karesi ilçelerinde bulunan 40 mahalledeki 2001-2002-2003 doğumlular ile 1998-1999-2000 doğumlular arasında düzenlenen turnuvada Gençler kategorisinde Gümüş Spor ile Yıldızlar kategorisinde Plevne Spor ipi göğüsledi. Bireysel alanda en teknik sporcu Somali Spordan Hasan Abdullah ve Hatip Spor'dan Melih Adar ödüllerini aldı. En centilmen sporcu ise Akçay Spor'dan Yusuf Yılmaz oldu. Yıldızlar kategorisinde gol kralı Tarık Dalkıran(Aygören mahallesi) olurken Turnuvanın Gençler kategorisinde gol kralı ise Gümüş Spor'dan Ayberk Gömeç oldu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Balıkesir Edip Uğur Gümüş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title