Haberler

Maçta Kafası Yarılan Martin Skrtel, 90+7'de Kader Golünü Attı

Güncelleme:

Liverpool ile Arsenal, Premier Lig'in 17. haftasında 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi beraberliği, 52. dakikada kafasından sakatlık geçiren ve dikiş atılan Martin Skrtel'in golüyle 90+7'de kurtardı.

KAFASI YARILDI, MAÇA 5 DAKİKA ARA VERİLDİ

Liverpool'a Arsenal karşısında beraberliği getiren Slovak defans oyuncusu Martin Skrtel, 52. dakikada kafasından bir sakatlık geçirdi. Arsenal'in Fransız golcüsü Olivier Giroud, Skrtel ile mücadelesinde rakibinin kafasına basarken, Slovak oyuncunun kafası yarıldı ve oyuna yaklaşık 5 dakika ara verildi.

90+7'DE AĞLARI SARSTI

Başına dikiş atılan ve kafasına bandaj sarılan Skrtel, tedavisinin ardından oyuna devam etti ve 90+7'de Liverpool'a beraberliği getiren golü kaydetti.

Slovak oyuncu, karşılaşmada yaşananları, instagram hesabından paylaştığı "Sonuç üzdü ama en azından bir puanı getiren golü atmak sevindirdi" mesajıyla ve bu fotoğrafla özetledi:

"SAHAYA BÜYÜK BİR KARAKTER KOYDU"

Liverpool'a 1 puanı getiren Martin Skrtel için İngiltere'de 'cesur yürek' yakıştırmaları yapılırken Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers da futbolcusunu överek, "Onun durumunu görünce çok endişelenmiştim ancak kendisi oyuna devam etti ve bir de güzel kafa golü attı. Sahaya büyük bir karakter koydu" sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

karakartalMobil-ANDROID:

kuponu mu yatrdi keske atmasaydi inşallah Beşiktaş gömer size

1
0
yanıtYanıtla
KartalıM:

O golü atmasaydın şimdi zengindim :( YATTI KUPON :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title