Haberler

Maçın Ardından - Antalyaspor Kulübü Başkanı Öztürk - İstanbul

Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona eren maçın ardından Antalya spor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'ye cevap verdi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Öztürk, "Eto'o transferinden itibaren başladı bu durum. Onlar bir şey diyor, biz karşılık veriyoruz. Bizim açımızdan da onların açısından da olmaması lazım. Lider olacaksanız doğru lider olacaksınız. Başkalarına örnek olmak istiyorsanız doğru şekilde olmalısınız. Bunlar koskoca adamlar. Ben 33 yaşında bir başkanım. Belki hala öğreneceklerim var ama Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi o olgunluğu gösterecek, bana doğru yolu gösterecek insanlar olmalı. Yöneticiler kulüplerin büyüklüğünü kullanarak ego büyüklüğüne giriyorlar. Kendilerini olduğundan büyük sanıyorlar. Ben finansal durumum çok daha iyi diye, Fikret Orman'ı küçük görsem doğru olur mu? Aynı şekilde kulüp olarak da Anadolu kulüplerine ve başkanlarına nezaket göstermeliler." ifadelerini kullandı.

"Karşılık verme konusunda yanlışlarım var ama yanaktan makas alınacak bir kulüp ya da başkan profili çizmek istemiyorum"

Ali Şafak Öztürk, Fikret Orman'ın kulüpler birliği başkanlığını istediğini söyleyerek, "Fikret Orman Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı isteyen birisi. İstemediğini açıkladı ama biz toplantıdaydık ne olduğunu gördük. Orada hiç istemiyor gibi görüntü yoktu. Doğru liderlik çok önemli. Beşiktaş çok büyük bir takım çok büyük bir camia. Bu sene de şampiyon olabilirler. İnşallah Avrupa'da bizi çok iyi temsil edecekler. Yöneticiler olarak biraz büyüyelim. Benim de karşılık verme konusunda yanlışlarım var ama yanaktan makas alınacak bir kulüp ya da başkan profili çizmek istemiyorum. Lütfen kendilerinden rica ediyorum, bunları bırakalım, bunlar ufak şeyler." şeklinde konuştu.

"Bu husumet artık bitsin"

İki kulüp arasındaki husumetin bitmesini istediğini vurgulayan Öztürk şunları kaydetti:

"Bu husumet artık bitsin. Maçı da kazandılar, artık bitsin. Lütfen açıklama yapmasınlar. Geçen seferki maçta hocası, ikinci başkanı, başkanı açıklama yapıyor. Bir de kişisel açıklama yapıyor. Biz kulüp hakkında açıklama yapıyoruz. Benim hakkımda 'üst akıl, gibi saçma sapan açıklamalar yapılıyor. 10 yaşında çocuk değiliz. Eğitim seviyesi yüksek olan insanlara, bu seviyedeki insanlara yakışmıyor. Bu kadar olgun, büyük spor camiasında olan kişilere böyle şeyler yakışmıyor. Çocuk değiller sonuçta. Geçen sene de üst akıl dediler. Antalyaspor tarihinde Fenerbahçe'yi iki maçta da yenen başkan yok. Geçtiğimiz günlerde Eto'o'yu istediler ama vermedik. Bırakalım artık yeter. Özellikle Süleyman Seba gibi Türk futboluna hizmet etmiş önemli bir başkanın ölüm yıldönümünde bu yakışmıyor."

"Lige iyi başlamak istiyorduk"

Karşılaşmayı da değerlendiren Öztürk, "Lige iyi başlamak istiyorduk ama olmadı. İlk maç ve rakip geçen senenin şampiyonu Beşiktaş. Kafamızda puan almak vardı ama maalesef olmadı. Özellikle penaltı sadece bizim için değil başka seyirciler için de bu durumda. Cüneyt Çakır gibi bir hakeme yakışmadı." dedi.

Öztürk ayrıca Eto'o'nun Antalyaspor'da kalacağını söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Ali Şafak Öztürk Ahmet Nur Çebi Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title