Haberler

Liseli Miraç Hayatını Kaybetti, Arkadaşları Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Zonguldak'ta, bonzai kullandıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan lise öğrencisi Miraç Kefeli, yaşamını yitirdi. Haberi duyan arkadaşları sinir krizi geçirdi.

Zonguldak'ta, iddaya göre bonzai kullandıktan sonra fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırılan lise öğrencisi 18 yaşındaki Miraç Kefeli, yaşamını yitirdi. Kefeli'nin ölümü üzerine arkadaşları hastaneyi birbirine kattı.

KALBİ DURDU, HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ, BUGÜN ÖLDÜ

Miraç Kefeli, iddiaya göre dün sabah iki arkadaşıyla bonzai aldı. Bülent Ecevit Üniversitesi Şehir Kampüsü yakınında fenalaşan Kefeli, arkadaşlarının haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ambulansı tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbi duran ve acil serviste yapılan müdahale ile yaşama döndürülen Kefeli, yoğun bakıma alındı. Ancak Kefeli, bugün saat 15.00 sıralarında hayatını kaybetti.

ARKADAŞLARI ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Miraç Kefeli'nin ölümü üzerine hastanede bekleyen arkadaşları büyük şok yaşadı. Bazıları sinir krizi geçirirken, yoğun bakımın bulunduğu kattaki camları kırıp, kapıları tekmelediler. Bunun üzerine çok sayıda polis hastaneye sevk edildi. Miraç Kefeli'nin cenazesi hastane morguna alınırken, bazı arkadaşları morga da giderek taşkınlık yapmaya devam etti. Polis, aralarında kız öğrencilerin de bulunduğu 30-40 kişilik grubu hastaneden uzaklaştırdı. Bu sırada gençlerden bazıları kendini yere attı. Polis, hastane önünde ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Hastane Yöneticisi Dr. Mustafa Çıtlak, hastanın kalbi durmuş şekilde hastaneye getirildiğini belirterek, "Acil serviste yapılan müdahale ile hasta yaşama döndürüldü. Uzun süre beynine oksijen gitmediği için durumu kritikti. Solunum cihazına bağlı yaşıyordu. Ancak, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı" dedi.

Çıtlak, hastaya gerekli tüm müdahalenin yapıldığını, ancak ölümü üzerine arkadaşlarının kendisini kaybedip hastanede taşkınlık yaptıklarını söyledi. Çıtlak, hastanede polis gözetiminde hasar tespiti yapılacağını ve sorumlular hakkında şikayette bulunacaklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500

Yorumlar (37)

suç ve ceza:

ölen bedel ödemiştir. Etrafa zarar veren arkadaşlarıda bedel ödemelidir

20
1
yanıtYanıtla
Asi:

Zıkkım iç eyi olmuş bu tiplere acımıyorum tek acıdığım ailesi

14
7
yanıtYanıtla
asutay12:

O KADAR AGLIYACAKLARINA BONZAİYİ ARKADAŞLARININ ELİNDEN ALAYDILAR

17
1
yanıtYanıtla
eliff:

kimsenin arkasından kötü konuşmamak gerek. . sonuçda oda bi evlat ve daha 18 yaşındaymış kimbilir ne derdi vardı şeytana uymuş işte ALLAH affetsin. . . arkadaşlarının taşkınlıklarına gelincede demekki seviyorlarmış çocuğu insan sevdiğini kaybedince o tepkileri vermesi normal bence o an onlara hiçbişey anlatamassın duymazlar görmezler acılarından. . beni yanlış anlamayın onları savunmuyorum. . ama ileride bizimde çocuklarımız olucak ya onlarda yanlış yaparlarsa ozamanda böyle sitemle konuşurmuyuz sizce. . ben konuşamam. . .

13
3
yanıtYanıtla
@Mavi:

COCUKLARINIZA DAHA COK VAKIT AYIRIN ONLARIN IHTIYACI OLAN PARA DEGIL ILGI VE SEVGIDIR.

12
1
yanıtYanıtla
Yazıklar olsunMobil-ANDROID:

Gidin sporla uğraşın sanatla uğraşın kalbiniz dolsun ruhunuz dinlensin beyniniz rahatlasın. Yazık size bu yolu seçtiğiniz için. Günümüzde böyle imkanlar hem çok hem de ucuzken.

12
0
yanıtYanıtla
erdalmobilWeb@haberler.com:

Sanki zorla hastane içirdi ne oluyor bu gençlikige ne oluyor millete her şeyde terörist gibi sağa sola saldırıyorlardı ey siyasiler bu milletin vebali büyük olur kanun herkese eşit olmalı vekile ayri vekilliği verene ayrı zengince ayri fakire ayrı olmaz

11
0
yanıtYanıtla
banker:

sinir krizi geciren cocukda bencede uyusturucu bağımlısı

9
2
yanıtYanıtla
gs limobilWeb@haberler.com:

O camını kırıp zarar verdiğiniz hastane birgün sizede lazım olur gerizekalılar yazık çok yazık ATA nın Türkiye yi emanet ettiği gençlik böylemi olacaktı

9
0
yanıtYanıtla
AYHAN:

TÜRKİYENİN İYİCE ÇİVİSİ ÇIKTI. YAHU BUNLAR OKUSA NE OLUR OKUMASA NE OLUR. KENDİLERİNE HAYRI YOK Kİ. HER GÜN BASINDA ÇIKIYOR SON 1 YILDA BONZAİDEN 400 KİŞİ ÖLMÜŞ HALA SİZLER NE DİYE BU ZIKKIMI ALIP KULLANIRSINIZ.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title