Haberler

Lise Yanına Yeni Park

Güncelleme:

Gençlerin spora yönelmesine önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Farabi Lisesi'nin hemen yanına spor alanlarını da içeren yeni bir park yaptırdı.

Gençlerin spora yönelmesine önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Farabi Lisesi'nin hemen yanına spor alanlarını da içeren yeni bir park yaptırdı.

Ayvalı Mahallesi'ndeki Farabi Lisesi'ne komşu olan park bin 170 metrekarelik alana kuruldu. Topak asya, süs eriği, gold rider ve yayılıcı ardıç ağaçlarıyla süslenen parkta, zemini sentetik çim kaplı 110 metrelik koşu yolu ve zemini kauçuk kaplı fitness aletleri alanı da bulunuyor. 2 kamelya ve çocuk oyun setinin de konulduğu parkın istinat duvarı yaralanmalara sebebiyet vermemesi amacıyla tel örgüyle kaplandı.

Yeşiller içinde bir Keçiören için çalıştıklarını, sözde değil özde çevreci olduklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Ağaç kesen baş keser. Peygamber Efendimiz bir hadis-i şerifinde şöyle buyuruyor; 'Yarın öleceğini bilsen bile fidan dik'. Bu parkı özellikle gençlerimiz için yaptık. Okullarının yakınında nefes alabilecekleri, arkadaşları ile birlikte oturabilecekleri, spor yapabilecekleri bir park olsun istedik" dedi.

Parkların vatandaşların ödediği vergilerle yapıldığını hatırlatan Başkan Ak, "O yüzden bu parkı hepimiz korumalıyız, sahip çıkmalıyız. Parkımızı özellikle gençlerimize emanet ediyorum" mesajını verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Keçiören Ayvalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title