Haberler

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'yla Tokalaştı; Erdoğan, Uzaktan El Salladı

Güncelleme:

Şeb-i Arus'ta bir araya gelen liderler Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu tokalaştı ve bir süre sohbet etti. Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'na uzaktan selam vermekle yetindi.

Mevlana'yı anmak için düzenlen ve 7 Aralık günü 'Sevgi ve Hoşgörü Yürüyüşü' ile başlayan 'Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'nin finali Şeb-i Arus (Mevlana'nın, Allah'a kavuşma günü olarak düşündüğü ve düğün gecesi olarak adlandırdığı gece) törenleriyle gerçekleşti.

Gergin siyaset ortamında bir araya gelen liderin ne yapacağı merak konusuydu. Başbakan Davutoğlu ve CHP lideri Kılıçdaroğlu buzları eriten siyasetçiler arasındaydı. İkili bir araya geldi, tokalaştı, ayaküstü sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise protokole geldi. Davutoğlu ve Çad Başbakanı'yla tokalaştı. Kılıçdaroğlu'na ise uzaktan bir selam vermekle yetindi.


DAVUTOĞLU ÖNCE FARK ETMEDİ SONRA YANINA GİDİP SOHBET ETTİ

Törenin yapıldığı 10 bin kişilik Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi salonuna ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ardından Çad Başbakanı Kalzeubet Pahimi Deubet geldi. Başkan Davutoğlu ise eşi Sare Davutoğlu ile birlikte salona geldi. Kılıçdaroğlu da Davutoğlu ile selamlaşmak için ayağa kalktı. Salona giren Davutoğlu, Çad Başbakanı Deubet ile tokalaştı, ancak aynı sıradaki Kılıçdaroğlu ile aralarında mesafe olunca korumalardan da fark edemeyip yerine oturdu. Yerine oturduktan kısa bir süre sonra Kılıçdaroğlu'nu fark eden Davutoğlu, kalkıp Kılıçdaroğlu'nun yanına gidip selamlaştı. İki lider ayaküstü sohbet etti.

ERDOĞAN'LA UZAKTAN SELAMLAŞTILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte solana en son gelen davetli oldu. Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Çad Başbakanı Deubet ile tokalaşarak selamlaştı. Kılıçdaroğlu da Erdoğan ile selamlaşmak için ayağa kalktı. Ancak aralarında mesafe bulunması nedeniyle Erdoğan, elini havaya kaldırarak Kılıçdaroğlu'na selamladı. Kılıçdaroğlu da kafasını sallayarak selam verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Çad Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Welat91Mobil-IOS:

Kilicdaroglundan ne siyesetci olur ne lider olur tayip erdoganla kiyaslamak icin dunyanin tersine donmesi lazim !!!en iyisi gitsin ssk'daki gorevine devam etsin yine akrabalarini ise alsin ne yapsin zavvalli beyler bayanlar akilli olun bir zamanlar chp'de turkiyeyi yonetmisti millet kuru ekmek bulamiyordu simdiki turkiyenin haline bakin allah razi olsun tayip erdogan iyiki varsin

10
12
yanıtYanıtla
murat acar:

Uzaktan el sallamak bile bu kemAL a çok.

7
12
yanıtYanıtla
AlooooMobil-IOS:

Mağrurlanma padişahım senden büyük Allah var. Bir gün gelecek seninde geçmişteki liderler gibi Sonun pek hayırlı olmayacak RTE.

5
14
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

geçmiştekilere hiç benzemiyor senin hatrınıda soracak R. T. E.

yanıt1
yanıt3
kenan:

selam hakketmiyor kemal ama neyapacan

5
11
yanıtYanıtla
Zaza PalùmobilWeb@haberler.com:

O mahlukata uzkdan bile slm Verilmez kemalistlere slm Verilmez

5
9
yanıtYanıtla
meeeeeeeeeeeeehhhmobilWeb@haberler.com:

ULA brazen dusunuyorumda ozellikle secmisler bu kilictaroglunu galiba tuncelili samar oglu gibi oynstiyorlar.millet bunu secmezki biloyorlar

4
6
yanıtYanıtla
Welat91Mobil-IOS:

Kilicdaroglundan nelider olur nede siyasetci olur gitsin ssk'daki gorevine devam etsin yine akrabalarini ise alsin tayip erdogani onunla kiyaslamak dunyanin tersine donmesi lazim akilli olun beyler bu turkiyeyi bir zaman chp'de yonetmis millet kuru ekmek bulamiyordu

4
5
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Bu ne ya..

3
5
yanıtYanıtla
ah be kardeşimMobil-ANDROID:

karşısinda süt dökmüş kedi gibi kafaya bak nasıl sallıyor :) bu kemal abiyi seviyorum yaa çok saf çok duru :) hhehheh

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title