Haberler

    Lg G3'ün Fiyatı ve Çıkış Tarihi Ne Olacak?

    LG'nin merakla beklenen akıllı telefonu LG G3 ile alakalı son söylentiler;

    Emre Çetinkaya - -

    Şu ana kadar 2014 yılının iddialı akıllı telefon modellerinin bazıları piyasaya sunuldu. Ancak hala yılın iddialı modellerinden LG G3 ve iPhone 6 gibi cihazlar tanıtılmış değil. Bu cihazlarla alakalı ise devamlı olarak haberler gelmeye devam ediyor. Mesela bugün LG G3'e ait olduğu iddia edilen son fotoğraf sızdırılmıştı. Şimdi ise LG G3'ün fiyatı, çıkış tarihi ve özelliklerine dair söylentiler ortaya çıktı.


    İlk olarak az önce ortaya çıkan kutusuyla başlayalım. The Vergebugün LG G3'ün kutusuna ulaşmayı başardı. Altın renkli kutuyla birlikte site, LG G3'ün altın renkli versiyonunun bulunacağından bahsediyor. Tüm bunların yanında LG G3'ün ekranının müthiş çözünürlük değerine sahip olacağı da belirtilenler arasında. Sitede belirtilene göre LG G3'ün ekranı 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip olacak.


    Öte yandan LG G3'ün Mayıs ayının ortalarında ya da Haziran ayının başlarında tanıtılacak. Ayrıca Güney Koreli kaynaklar LG G3'ün çıkış tarihi ile alakalı net bir tarih bile verdiler. Koreli kaynakların belirttiğine göre LG G3, 17 Mayıs'ta düzenlenecek bir etkinlik ile tanıtılacak. Bunların yanında LG G3'ün kontratlı fiyatının 200 dolar civarında olacağı, kontratsız fiyatının ise 600 dolar civarında olacağı iddia ediliyor.


    Tüm bu söylentilerin gerçek olup olmadığını önümüzdeki aylarda öğreneceğiz.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title