Haberler

Lady Gaga Tebdil-i Kıyafet Nişantaşı'nı Gezdi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, İstanbul'da verdiği konserin konserdeki kıyafetlerinin zıttı siyah pardesü, başörtüsü ve parasoley gözlükleri ile Nişantaşı'nı gezdi.

Önceki gün İstanbul’da konser veren ve sahnede çıplak kalan dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, dün Nişantaşı’nda alışverişe çıktı. Ancak Gaga bu kez çok farklıydı. İstanbul’da önceki gün verdiği konserinde sahnede yarı çıplak kalan Lady Gaga, dün Nişantaşı’nda siyah pardösü, başörtüsü, deri eldivenler ve eksantrik gözlükleriyle alışveriş yaptı.Başörtüsü, siyah deri eldivenleri ve uzun siyah pardösüsü ile bilindik tarzından çok farklı bir imaja bürünen Gaga, gözlük olarak da fotoğraf makinelerinin objektiflerine takılan ve güneş ışığını kırmaya yarayan parasoley kullandı.
KIYAFETİ DÜŞMESİNE NEDEN OLUYORDU!
Hayranları ile fotoğraf çektiren ve imza dağıtan Lady Gaga, yüksek topuklu ayakkabıları ile de dikkat çekti. Ünlü Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, dün akşam İTÜ Stadyumu'nda verdiği konserin ardından saat 16.30’da konakladığı otelden ayrıldı. Köpeği ‘Asia’ ile birlikte otelin kapısında ve elinde küçük ayna ile görülen Gaga, saatlerce kendisini bekleyen hayranlarına imza verdi. Transparan kıyafeti ve yüksek topuklularla gazetecilere poz veren Lady Gaga hayranları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Minibüsüne binerek Atatürk Havalimanı’na doğru yola çıktı. Lady Gaga'nın otelden ayrılmasından hemen önce bir kamyona yüklenen 60 parça valizi dikkat çekti.



Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Nişantaşı Lady Gaga Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title