Haberler

Kütahyalı: AK Parti'yi Bitirme Planı Uygulanıyor

Güncelleme:

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Başbakan Erdoğan üzerinden AK Parti'nin bitirilmeye çalışıldığını öne sürdü.

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, konuk olduğu programda Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın Başbakan Erdoğan'a yönelik sözlerini yorumladı.

"AK Parti camiasının sevip saydığı Bülent Arınç gibi bir ismin TRT ekranlarından Başbakan'a seslenmesini anlamak mümkün değil" diyen Kütahyalı, "Gezi Parkı olaylarından sonra Türkiye'de 'Sorun AK Parti'de değil. AK Parti'de bir sıkıntı yok. AK Parti Türkiye'yi yönetmeye devam etsin sorun Recep Tayyip Erdoğan'dır' propogandası yapılmaktadır. Erdoğan'sız AK Parti planı, aslında AK Parti'yi bitirme planıdır" iddiasında bulundu.

İşte Kütahyalı'nın açıklamasından satırbaşları;

AK Parti camiasının sevip saydığı Bülent Arınç gibi bir ismin TRT ekranlarından Başbakan'a seslenmesi bence anlamak mümkün değil. Ben Bülent Bey'in böyle bir düşüncede olduğunu zannetmiyorum. Türkiye'de ve dünyada özellikle bu gezi kalkışmasından sonra son 6 aydır sürekli şu pompalanmaya çalışılıyor; Sorun AK Parti'de değil. AK Parti'de bir sıkıntı yok. AK Parti Türkiye'yi yönetmeye devam etsin sorun Recep Tayyip Erdoğan'dır. AK Parti Erdoğan'dan kurtulsun Türkiye'yi daha huzurlu yönetelim. Bu propoganda ısrarla ve ısrarla 6 aydır yapılmaktadır. Erdoğansız AK Parti planı AK Parti'yi aslında bitirme planıdır. Erdoğansız Türkiye planı da, Türkiye'nin eski Türkiye'ye döndürme planıdır.

AK PARTİ MENSUPLARINI UYARIYORUM

Çünkü Erdoğan'ın liderliği olmazsa AK Parti paramparça olur ve eski Türkiye'de eski Türkiye güçlerine bu dağılmış koalisyon yapısında yeniden egemen hale gelir. Dolayısıyla bunu sürekli yapıyorlar. AK Partili milletvekillerinin üzerlerine de gidiyorlar. Ben buradan AK Partili milletvekillerini ve bütün AK Parti mensuplarını uyarmak istiyorum. Erdoğansız AK Parti ve Erdoğansız Türkiye projesine Recep Tayyip Erdoğan'ı izole etme projesine en ufak desteğiniz olursa çok açık söylüyorum bunun adı kalleşliktir, hainliktir.

AK PARTİ'NİN KURULUŞUNDA ARINÇ'IN ÇOK ÖNEMLİ KATKISI VAR

AK Parti 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kuruldu elbette bir çok insanın katkısıyla bunların içinde Bülent Arınç'ın da çok önemli bit katkısı vardır. Kendisinin dediği gibi özgül ağırlığı şüphesiz vardır. Ama bunu söyleme yeri TRT midir? Bunu anlamış değilim.

DARBE PROJESİDİR

Geçenlerde Recep Tayyip Erdoğan ile 40 yıllık dava arkadaşı Bülent Arınç'ın beraber videosunu izledim çok duygulandım. Bu sorunların üstesinden gelineceğini düşünüyorum ama Bülent Arınç'ın bunu açıklamaması gerekirdi. Buradaki mesele şudur; Recep Tayyip Erdoğan gitsin AK Parti kalsın. Bu proje demokrasiye aykırı bir projedir. Bu proje aslından darbe projesidir. Bütün AK Parti mensuplarının uyanık olması gerekir.

ERDOĞAN, MARADONA'YA BENZİYOR

Recep Tayyip Erdoğan, Diego Armando Maradona 'ya benzeyen oyun kurucudur. Bugün Napoli takımı küme düşmeye oynayan bir takımdı Maradona geldi ve o takımı İtalyan şampiyonu yaptı. Recep Tayyip Erdoğan'da AK Partiyi yüzde 50'ye getiren yegane ana faktördür. Elbette herkesin katkısı vardır bugün Napoli takımımıda da diğerlerinin katkısı vardı ama bugün bakın Maradona anılıyor.

SAĞDA SİYASİ GELENEK OLUŞMADI

Anap da önemliydi. Anap'da da bakın sadece Turgut Özal anılıyor. Çünkü; darbeler bizim siyasi partilerimizi mahvettiği için özellikle sağda siyasi bir gelenek oluşmadı. Solda Kemalist kanalda CHP sürüyor. Onları da bir kere kapattılar ama temelde hiçbir şey olmadı. Demokrat Parti'yi kurdu bu millet partiyi kapatıp Adnan Menderes'i astılar. Adalet Partisi'ni iktidara getirdi bu millet 1980'de onu da kapattılar. Sonra Anap ve DYP diye ikiye bölündü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Rasim Ozan Kütahyalı Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title