Haberler

Kütahya'da İkinci Orman Yangınına Havadan Müdahale Devam Ediyor

Kütahya'da ikinci orman yangınına havadan müdahale devam ediyor Emet ilçesinde çıkan yangına müdahale için bölgeye ekipler sevk edildi Domaniç'te rüzgar nedeniyle tam olarak kontrol altına alınamayan yangını söndürme çalışmaları da sürüyorKÜTAHYA - Kütahya'nın Domaniç ilçesindeki orman...

Kütahya'da ikinci orman yangınına havadan müdahale devam ediyor

Emet ilçesinde çıkan yangına müdahale için bölgeye ekipler sevk edildi

Domaniç'te rüzgar nedeniyle tam olarak kontrol altına alınamayan yangını söndürme çalışmaları da sürüyor

KÜTAHYA - Kütahya'nın Domaniç ilçesindeki orman yangını rüzgar nedeniyle halen tam olarak kontrol altına alınamazken, Emet ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Emet'in Kabaklar köyü yakınlarında bulunan Tetik mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Dumanların yükseldiğini görenlerin ihbarı üzerine Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra yangın söndürme helikopteri bölgeye sevk edildi.

Yangını söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek veriyor. Civar köylerin cami hoparlörlerinden yapılan anonsla vatandaşlardan söndürme çalışmalarına destek isteniyor.

Yangının çıktığı bölgenin yerleşim yerlerine yakın olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Domaniç ilçesindeki rüzgar nedeniyle halen tam olarak kontrol altına alınamayan orman yangınının söndürülmesi için Kütahya'nın yanı sıra civar illerden gelen ekipler, karadan ve havadan müdahalesini sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kütahya Domaniç Emet 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title