Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 264.yeni bölüm en yeni fragman

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 264.yeni bölüm en yeni fragman. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonun en yeni fragmanı yayınlandı. 17 Eylül Perşembe akşamı büyük izleyici kitlesine merhaba demeye hazırlanan KVP yeni sezona bomba gibi bir giriş yapıyor. Fragman videosu ve bölüm detayları haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 264.bölüm (KVP yeni sezon ilk bölüm) fragman videosu yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezon ilk bölümünde adeta kıyamet kopuyor. KGT ekibinin üssünü basan karanlık güçler ekibin bütün üyelerini kurşuna diziyor. Akif ve Timur başta olmak üzere kurşun yağmuruna dizilen KGT ekibine büyük bir darbe vuruluyor. Polat Alemdar'ı zayıflatmak için yapılan operasyonun başında ise Kurtlar Vadisi Pusu serüvenine yeni katılan bir isim var.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 17 Eylül Perşembe akşamı 264.yeni bölüm ile izleyicilerine merhaba diyecek. Polat ve Cahit ortalığı yine fena halde karıştırırken karanlık güçler Türkiye'de oynanan kirli oyunlarına devam ediyor. Yeni bölüm 17 Eylül Perşembe akşamı ekranlarda.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün en yeni fragman videosu yayınlandı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eylül Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title