Haberler

Kurt Seyit ve Şura Erken Final Yapıyor

Güncelleme:

Bu sezon Mürüvvet rolüyle Fahriye Evcen'in de ekibe katıldığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi reytinglerde yine istediği seviyeye ulaşamayınca erken final yapma kararı aldı.

Star TV mart ayında 2 milyon TL vererek adı reyting garantisi anlamına gelen Kıvanç Tatlıtuğ'la 2 yıllığına anlaşmış ve dev bütçeli ' Kurt Seyit Ve Şura' dizisine başlamıştı. Ancak ilk bölümleri Rusya'da çekilen dizi, yüksek beklentinin aksine reytinglerde büyük hayal kırıklığı yaşattı.

FAHRİYE DE DİZİYİ KURTARAMADI

Dizinin Durağan senaryosu, yabancı ülkede geçmesi ve en önemlisi de başrol kadın oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Tatlıtuğ'la kimyasının tutmaması düşük reytinglere sebep olarak gösterildi. Bu sezon bu nedenle İstanbul'a taşınan diziye Mürüvvet rolüyle Fahriye Evcen ekibe katıldı. Evcen annesini canlandıran Zerrin Tekindor'la Kurt Seyit'in yeni eşi olarak senaryoya dahil oldu.

ERKEN FİNAL YAPACAK

Dizinin yeni sezon ilk bölümü salı akşamı yayınlandı. Ancak sonuç yine değişmedi. 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da Tüm Seyirciler'de 2 reyting ve 5.47 izlenme oranıyla 23. olabildi. Ab Sosyoekonomik Statü'de ise 3.35 reyting ve 9.15 izlenme oranıyla 7. olabildi. Bölüm başı maliyeti yaklaşık 800 bin TL olan dizinin yurtdışı ve reklam anlaşmalarından dolayı 13 bölüm yani yılbaşına kadar sürmesi planlanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen Star Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title