Haberler

Kanal Yönetimi 'Kurt Seyit ve Şura'ya Daha Fazla Dayanamadı

Güncelleme:

Başladığı günden beri beklenen ilgiyi görmeyen ve eleştirilerin hedefi olan 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi yayından kaldırıldı.


Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisine daha sonra Fahriye Evcen de katılmıştı. Ancak bu da diziyi kurtarmaya yetmedi. Kaçınılmaz son gerçekleşti ve Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Kurt ve Seyit Şura bitti. Senaryoda yapılan değişikler, oyuncu takviyeleri diziyi kurtarmaya yetmedi.

KANAL YÖNETİMİ DAHA FAZLA DAYANAMADI

Geçen yıl başlayan ve ilk bölümden itibaren istenilen ratingi almayan dizinin arkasında Star yönetimi ısrarla durmuştu.Yurt dışı satışları olmasa bugüne kadar bile gelemezdi dizi ama oradan elde edilen gelirle bugüne kadar direnebildi. Sonunda kanal yönetimi de dayanamadı ve diziyi bitirmeye karar verdi. Dizi üç hafta daha yayınlandıktan sonra ekrana veda edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Farah Zeynep Abdullah Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

EBRU:

Doğru bizim toplumumuza o onun bacısını almış. . bu bunun abisiyle bilmem ne yapmış dizileri daha uygun. . aşk-ı memnun u soluksuz izleyen bi toplumdan istiklal mücadelesini, türklerin nerelerden sürüklenişini kısacası tarihinizi öğrenmek bilmek çok ağır gelir ahlaksız beyinlerinize! bu tarz diziler hep kaldırılıyo ilgi çekmiyo. . artık ülkemin kapasitesinide anladık!

22
6
yanıtYanıtla
Şule SEZEGEN:

Onca kalitesiz yapım varken , böyle konulu, tarih içerikli ve başarılı oyuncuların mevcut olduğu dizinin kaldırılmasına inanamıyorum. Zaten başından bu yana sabit bir saatle yayın akışı sağlayamayan kanalı kınıyorum. Kurt Seyit ve Şura oldukça başarılı bir dizi idi.

17
4
yanıtYanıtla
iyi olmuş:

saçma sapan diziler

8
5
yanıtYanıtla
CİNO:

yaaa oldumu şimdi tam da seyretmeye başlamayı düşünüyordum tüh !. . . . . .

4
3
yanıtYanıtla
Buket:

Hiç Türkçe bilmeyen bir yabancı arkadaşımız bir akşam Türk Tv''lerini izlemiş. ''Sizin kanallar kültürünüzü aşağı çekmeye programlanmış Tek kelime anlamadım ama hep bağırış çağırış'' demişti. Bu ortamda Kurt Seyit ve Shura iş yapmaz tabii.

6
0
yanıtYanıtla
ÜÜ:

Türkiye''de boş boş çok diziler var. Hiçbir şekilde öğretici ve eğitici olmayan sanki sadece insanları olumsuz yönlendirmek amaçlı diziler üretiliyor. Her gün kaç tane dizi kaldırılıyor. Şu an yayınlanan diziler de zaten toplumun ahlakına ve değerlerine çok da uygun değil.

5
1
yanıtYanıtla
PES VALLA:

dizilerımızın bır cogu yapmacık sokakta olmayacak seyler gosterılmekte dızılerde bıraz yabancı dıızlerden feyz alınsa

6
0
yanıtYanıtla
Suzan ikizoğlu:

Bence çok başarılı vede kaliteli bir diziydi hayranlıkla izliyorduk sanırım birilerine dokunan gelişmeler vardı YAZIK OLUR KALDIRILIRSA

2
2
yanıtYanıtla
Ayhan Gündüz:

Hiç de öyle değil arkadaşlar. . . Kıvanç ın oyunculuğu da başarılı. . . Dizi şu an oynatılan çoğu diziye on basar. . . İşlediği konu ve geleceği noktalar kanalı korkutmuş olabilir. . . Milli mücadelemiz ve vatanın kurtulmasına ilişkin çoğu kişinin bilmesi gereken noktalara da temas ediyordu. . . Kaldırılmasını hiç ama hiç istemiyorum. . . .

3
1
yanıtYanıtla
ayşe:

on numara diziydi, bunu kaldıranlara yazıklar olsun

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title