Haberler

Kurt Seyit Şura'da Aynı Oyuncu Farklı Bir Rolle 2. Kez Ekibe Katıldı

Güncelleme:

Zerrin Tekindor yeni sezonda kadroya Mürvet yani Murka karakteriyle katılan Fahriye Evcen'in annesi Emine olarak 'Kurt Seyit ve Şura'da tekrar rol alacak.

Kurt Seyit Ve Şura dizisinde bir ilke imza atıldı ve aynı oyuncu farklı bir rolle ekibe 2. kez dahil oldu. Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı dizinin geçen sezon İstanbul sahnelerinde Zerrin Tekindor, Şura'nın izlerini araştıran yazar rolüyle seyirci karşısına çıkmış ve eserin yazarı olan Kurt Seyit'in torunu Nermin Bezmen'i oynamıştı.

FAHRİYE'NİN ANNESİNİ CANLANDIRACAK

Tekindor bu sezon ise kadroya Mürvet yani Murka karakteriyle katılan Fahriye Evcen'in annesi Emine olarak ' Kurt Seyit Ve Şura'da rol alacak. Haluk Bilginer'le yaşadığı aşkla son yıllarda gündem de olan Tekindor, önceki gün Kurt Seyit ve Şura'nın kostüm provasına katıldı ve Amerika'dan yeni dönen dizinin yönetmeni Hilal Saral'la çektiği selfie'yi instagram'dan paylaştı.


Kaynak: Magazin

Kurt Seyit ve Şura Zerrin Tekindor Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

yorumcu:

dizi tarihinde ilk derken???

17
0
yanıtYanıtla
...:

O degil de dizi ekibine acim acim acidim, fahriye evcen in setlerde ne terörler estirdigini okuyoruz, Allah yardimcilari olsun, fahriye yi ekibe almakla kendileri kasindilar. . . :)))

11
3
yanıtYanıtla
fecisi:

insanlari mal yerine koymanin bir degisik hali izlemeyin izlettirmeyin. . .

8
1
yanıtYanıtla
KABAHORLİ:

ohooo biz türk filmlerinde çok gördük :D

8
0
yanıtYanıtla
sebnem cetin:

Fahriye evcenin dizilere duygu kattigini düsünmyorum. daha cok oyunculugunu konusturuyor, oyunculugu süper ama duyguyu da bizlere gecirebilmeli diye düsünüyorum ben.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title