Haberler

Kürt Şarkıcı Helly Luv: IŞİD'in Tehdidinden Korkmuyorum

Güncelleme:

IŞİD'in internette yayınlanan klibinden ötürü ölüm listesine aldığı Kürt şarkıcı Helly Luv "Biz peşmerge kadınları güçlüyüz ve korkmadan mücadele ediyoruz" dedi.

Ünlü Kürt pop şarkıcısı Helly Luv, IŞİD militanlarının ölüm tehditlerinden korkmadığını açıkladı. Helly Luv, tehditler için "İslamcı gruplardan korkmuyorum ama ben. Hayatta sadece tek bir korkum var. O da olan bitene sessiz kalmak. Başka bir şey değil" dedi

2.5 MİLYON KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

Genç şarkıcıyı Molotof kokteyli atarken ve kalaşnikoflu kadın peşmergelerle dans ederken gösteren klip, YouTube’da yayınlandığı şubat ayından bu yana 2,5 milyon kişi tarafından izlendi. Ancak ünlü sanatçı, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarından ölüm tehdidi aldı.

TÜRKİYE'DEKİ MÜLTECİ KAMPINDA KALDI

İran-Irak savaşı sırasında ailece göç etmeden önce annesinin de peşmerge olduğunu söyleyen Luv, bebekken dokuz ay Türkiye’deki bir mülteci kampında kaldığını, ardından Finlandiya’ya gittiklerini belirtti. 18 yaşındayken müzik kariyerini sürdürmek için Los Angeles’a giden Luv’un ‘Risk It All’ şarkısı, FIFA 2014 Dünya Kupası için hazırlanan bir albümde de yer aldı.

"BİZ PEŞMERGE KADINLARI GÜÇLÜYÜZ"

Hürriyet gazetesi yazarı İpek İzci, bugün kaleme aldığı yazısında yer verdiği detayda Helly Luv tehditler için, "İslamcı gruplardan korkmuyorum. Biz peşmerge kadınları güçlüyüz ve korkmadan mücadele ediyoruz. Herkes bilsin!" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Işid Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (72)

esas ataturkcu:

isid sana hem sarki soyletir hem oynatir merak etme helly luvmusun nesin

42
19
yanıtYanıtla
adsız:

bu kadın terörizme özendiriyor, klibi dunyada yasaklanmalı ve kendisi yarılanmalı dır ...

34
16
yanıtYanıtla
her biji sucuk:

pastırmada olabilir

43
2
yanıtYanıtla
Hayrullah:

IŞİD seni cehenneme gönderecek. Orda bol bol Peşmergelerle dans edeceksin.

11
31
yanıtYanıtla
CAFER:

Arkadaşlar bu site hdpli coluk çocuğun mekanı olmuş en az 10-15 civarı coluk çocuk bütün gün burada yorum ve beğeniler yapıyorlar ciddiye almayın Bırakın eğlensinler

4
32
yanıtYanıtla
riki:

lan kürt kadınları güçlüymüş ulan kürtler 20 kişi bir araya gelmeden bir adam etmezler.korkak milletler ben çok kürt dövdüm.

10
26
yanıtYanıtla
zaza licezazas_216@hotmail.com:

tam tersi olmasın dikat et biri gırtlağına çökmesin

yanıt0
yanıt0
musa ünsalbeymenmusa.mn@gmail.com:

o zaman kasımpaşa kızılay meydanında benı ziyarete gelsene

yanıt0
yanıt0
kürtse_gi_lim21@hotmail.com:

adres verem gel ozaman

yanıt0
yanıt0
TURK:

teroristlerden nefret ediyorum

19
17
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title