Haberler

Kumaşta Modanın Kalbi Premiere Vision'la İstanbul'da Attı

Güncelleme:

Premiere Vision, dünyanın moda ve çekim merkezlerinden biri konumuna ulaşan İstanbul'da da düzenlendi.

İtalya'dan Fransa'ya, İspanya'dan Portekize 66 uluslararası katılımcının bulunduğu fuarda, ünlü trend belirleyiciler hem sonbahar-kış 2015-2016 modasını tanıttı, hem de trend tüyolarını ziyaretçilerle paylaştı.


Dünyanın en önemli kumaş fuarları arasında haklı bir üne sahip olan Premiere Vision; Paris, New York, Şangay ve Barcelona'nın ardından İstanbullularla görkemli bir buluşma gerçekleştirdi. Dünya tekstil trendini belirleyen uluslararası tasarımcılar, moda evleri, hazır giyim ve zincir mağazaları; İstanbul zirvesinde ziyaretçilere sonbahar-kış 2015-2016 trendlerini tanıttı.

İstanbul'da yılda iki kez düzenlenme kararı alınan fuar, hem Türkiye'deki firmalardan hem de uluslararası kuruluşlardan büyük ilgi gördü. 66'sı yabancı toplam 153 kuruluşun stand açtığı fuarda, İtalya 36 katılımcısıyla göz doldurdu. Dünya tekstil trendini belirlemede önde gelen ülkelerden Fransa, İspanya, Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Danimarka, Portekiz ve Romanya'dan gelen katılımcılar da Premiere Vision İstanbul'da büyük ilgi topladı. Fuarın hedef pazarlarından Bulgaristan ve Romanya'dan gelen alım heyetlerinin ziyaretleri de, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Üst düzey yöneticileriyle İstanbul'a gelen uluslararası katılımcılardan İtalya'nın trend önderi Marzotto Group ve Miroglio'nun yanı sıra emprime kumaş üreticisi Seterie Argenti, yünlü kumaş üreticisi Bisentino, ipekli kumaş üreticisi Clerici ve aksesuar üreticisi Bottonificio dikkatleri üzerine çekti.

Portekizli gömleklik kumaş üreticisi Teviz ve takım elbiselik kumaş üreticisi Riopele'nın yanısıra, Fransız Creations Robert Vernet, Alman pamuklu kumaş üreticisi Kindermann ve Avusturyalı elyaf üreticisi Lenzing de fuarda ilgi toplayan kuruluşlar arasında yer aldı. Premiere Vision İstanbul'daki 87 Türk katılımcı arasında ise Akın Tekstil, Çalık Denim, İskur Tekstil, Sanko Tekstil, Uğur Tekstil, Kimteks, Kipaş, Bakay, Konak Tül ve Saydam Tekstil gibi firmalar yer aldı.

Premiere Vision İstanbul, sektörün Türkiye'deki çatı kuruluşları arasında da büyük heyecan yarattı. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB)desteğinde düzenlenen fuar ile ilgili olarak konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, Premiere Vision'un İstanbul'u dünyadaki dördüncü durak olarak seçmesinin temel nedeni olarak, Türk tekstil sektörünün tüm dünyada dikkat çeken gelişimini olduğunu belirtti.Gülle "On yıldır söyleyerek sonunda getirdik, artık ev sahibiyiz. 20 milyar dolar alt yapısını hazırladık.Marka bir fuarın İstanbul'a gelmesi sektörün gözünü bu ülkeye çevirdi.Bu fuarın gelmesi başka fuarların da yolunu açacaktır.Fuarın buraya gelmesi bölge tedarikinin, butik üretiminin ön plana çıkmasını sağladı.Hem sektör adına hemde alıcılar açısından memnuniyet yarattı." şeklinde konuştu.

Dünyaya ilham verenler tüyolarını paylaştı

İstanbul'da düzenlenen Premiere Vision'da; seçicilik, yaratıcılık, yüksek kalitede hizmet ve uluslararası açılım kurallarının yanı sıra ilham ve trend tüyolarının paylaşıldığı seminerler de düzenlendi. Premiere Vision Moda Direktörü Pascaline Wilhelm, "Trend Vision İstanbul" seminerinde Sonbahar/Kış 2015-2016 sezonunda öne çıkan trendleri anlatarak katılımcılarla kendine ait ilham ve trend tüyolarını paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Fransa İtalya Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title