Haberler

Kulaçlar Zafere, Madalyalar Yenimahalle'ye

Gaziantep’te düzenlenen Görme Engelliler Kısa Kulvar Türkiye Yüzme Şampiyonası’na Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, damgasını vurdu.

Gaziantep'te düzenlenen Görme Engelliler Kısa Kulvar Türkiye Yüzme Şampiyonası'na Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, damgasını vurdu. Şampiyonaya 4 sporcusuyla katılan belediye, 18 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya ile turnuvanın yıldızı oldu.

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından 17-19 Ekim tarihleri arasında Şehitkamil Belediyesi Alleben1 Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen Görme Engelliler Kısa Kulvar Türkiye Yüzme Şampiyonası, 3 gün boyunca kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

4 SPORCUDAN 23 MADALYA

Türkiye'nin farklı illerinden yüzlerce sporcunun galibiyet için kulaç attığı şampiyonada, Yenimahalle Belediyesi'ni temsil eden sporcular Hüseyin Çırakoğlu, Yakup Çırakoğlu, Yusuf Sayılır ve Çağrı Işık üstün performanslarıyla Yenimahalle'ye büyük bir gurur yaşattı. Kurbağalama, kelebek, sırtüstü, ferdi ve serbest gibi farklı kategorilerin yer aldığı şampiyonadan Yenimahalle Belediyesi sporcuları 18 altın, 4 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 23 madalya ile döndü. Şampiyonada Hüseyin Çırakoğlu 9 altın; Yakup Çırakoğlu 5 altın, 1 gümüş; Çağrı Işık 2 altın, 1 bronz; takımın 14 yaşındaki en küçük sporcusu Yusuf Sayılır ise 2 altın, 3 gümüş madalya kazandı.

TAKIM OYUNLARINDA DA LİDER DEĞİŞMEDİ

Ayrıca takım oyunlarında da liderliği başkalarına kaptırmayan sporcular, büyük bir başarı elde ederek Serbest ve Teknik Bayrak Yarışları'nda birinci oldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kendilerine böyle bir gururu yaşattığı için Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularına ve antrenörlerine teşekkür ederek, "Yenimahalle'de herkes eşit yurttaştır dedik ve engelleri kaldırdık. Engelli sporcularımıza sahip çıktık, şimdi de onlar bizlere yine büyük bir gurur yaşattı. Belediyemizin spora ve sporculara verdiği destek sayesinde Yenimahalle, sporun ilçesi olma yolunda hızla ilerliyor. Ben bütün sporcularımızı tek tek tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Şehitkamil Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title