Haberler

Küçük Hastalar İçin Gezi Düzenlendi

Güncelleme:

Evde Sağlık Hizmetleri birimi tarafından zihinsel ve bedensel engelli çocuklar ile hasta yakınlarına yönelik organizasyon düzenledi.

Birecik Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin organize ettiği, Birecik Belediyesine ait gezi teknesinde düzenlenen organizasyona Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Murtaza Çit , Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Meşe, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Yüncü Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin sağlık personelleri, hasta ve hasta aileleri katıldı.

Organizasyonla ilgili bilgi veren Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Çit, Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ortalama 80 hastaya bizzat hastanın evlerine giderek sağlık hizmetleri verdiklerini, hasta ve yakınlarını bir nebze de olsa mutlu edebilmek için bu tür organizasyonların devam edeceğini, bu hastalardan bugün küçük hastalarla birlikte olduklarını ve amaçlarının birlikte olabilmeyi sağlamak ve hastalara yalnız olmadıklarını göstermek olduğu kaydettikten sonra küçük hastalar ve yakınlarıyla birlikte tekne turu ve öğle yemeğinde bir araya geldi.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Birecik Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title