Haberler

Kuafördeki Eşinin Kulağına Fısıldadı, Sonra Kafasına Sıktı

Güncelleme:

Hatay'ın Arsuz ilçesinde bir kişi, nişan töreni için saç yaptırmaya kuaföre giden eşini, kulağına bir şeyler söyledikten silahla vurarak öldürdü.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde bir kişi, nişan töreni için saç yaptırmaya kuaföre giden eşini, kulağına bir şeyler söyledikten silahla vurarak öldürdü.

OĞLUNUN NİŞAN TÖRENİNE HAZIRLANMAK İÇİN KUAFÖRE GİTMİŞTİ

Edinilen bilgiye göre, Arsuz ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, seyyar satıcılık yaptığı öğrenilen Mehmet K. (53), oğlunun nişan töreni için hazırlanan eşi 41 yaşındaki Nahiye K.'nin (41) yanına gitti. Gözcüler Mahallesinde iddiaya göre, kuaföre girerek eşinin kulağına eğilerek bir şeyler söyleyen Mehmet K., daha sonra silahını çıkararak eşini, el kafasına ve vücuduna ateş ederek öldürdü.

AİLE OLAYIN ŞOKUNU YAŞIYOR

Olay sonrası kaçan Mehmet K., bir süre sonra jandarmaya teslim oldu. Bir yıla yakın süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan çiftin oğullarının nişanı için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Nişan öncesi yaşanan olay nedeniyle Gözcüler Mahallesinde gerginlik yaşandı. K. ailesi olayın şokunu yaşarken jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. 


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gözcüler Arsuz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (11)

malikerboran1990@hotmail.com:

hedef 2023 dhaa fazla cilletli millet için akp

21
34
yanıtYanıtla
TOPCUzerko61@hotmail.com:

dinini bilmeyen allahın emirlerini bilmeyen en cahilidir. hem bu dünyası hem ahireti gitti. yazık geçen yıllara çocuğun omuzlarında unutamıyacağı bir yük bıraktı allahım sabırlar versin

36
1
yanıtYanıtla
omer canbeyonercanbey37@hotmail.com:

Nezaman kurtulacagiz su cahillikten varmi bilen

33
0
yanıtYanıtla
RABİAsemtesahin@bengitech.com:

Oğluna oldu olan; hem annesiz kaldı, hem katil oğlu oldu, hem de belki yaşamındaki en önemli günlerden biri olacak o güzel nişan gününü mahvetti.

21
3
yanıtYanıtla
ismi lazım değiltrewq@hotmail.com:

allahın sevmediği helal, boşanmaktır ve boşan kesinlikle öldürmekten önce gelir,bir insan eğer eşiyle sorun yaşıyorsa önce önce ayrı yatakta sonra ayrı oda da, yine de olmazsa bir süre adam gurbette çıksın,eğerki birbirinden ayrı yapabliyorlarsa o zaman boşansınlar ölüm çare değildir...

21
1
yanıtYanıtla
Anti dalaveresel.baba@hotmail.com:

Keşke böyle geçimsizlikler karşısında sorunsuzca boşanarak kendimize geçinebileceğimiz birini bulmayı öğrenebilsek ..AMa ülke geri kalmışsa halkda geri kaldığı için bu gereksiz suçlar daha çok işlenecek.

11
7
yanıtYanıtla
AĞIR ROMANmemed77@msn.com:

İhanetin Mazereti Olmaz USTAAAAAAAA......

0
15
yanıtYanıtla
sükrü göcerkarro1966@live.de:

bu yörenin halkini cok iyitanirim allah yardimetsin simdiye kadar böyle bir sey yasamadilar namus davasi olamaz malmülkdavasida degil cok aydinkisiler ve cok asbiler bu isi yapan adamakil hastasidir bence

11
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞselim87@hotmail.com:

Bana göre kıskanç koca gibi olay..Kadın saçını yaptırırken niye böyle bir şey yapsın.Aralarındaki yaş farkıa ayrı bir konu kıskançlık krizi gibi geldi..oda bir nevi hastalık

8
1
yanıtYanıtla
eminhalukhaluk68@msn.com:

Cinnet...

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title