Haberler

KPSS Türkiye Birincisi, Mülakatta Elendi

Güncelleme:

Deniz Eren Demir adlı öğretmen adayı, fizik alanında 88.295 puanla Türkiye 1'incisi oldu. ÖSYM'de Türkiye 1'incisi olduğuna dair belgeyi kendisine iletti. Fizik birincisi Demir, mesleğini yapmak için sözleşmeli öğretmenlik sınavına girdi. Ancak, mülakatta 54 puan verilerek elendi.

BRANŞINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Sözcü'de yer alan habere göre; Fizik alanında birinci olan Demir, mülakatta elenince büyük bir şok yaşadı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Demir, "2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda 88.295750puan aldım. ÖSYM'nin açıkladığı sıralamalara göre Fizik Öğretmenliği branşında Türkiye birincisi, Fizik ve Fizik Öğretmenliği branşında ise Türkiye ikincisi oldum. Ardından 14.12.2018 tarihinde yapılan mülakat sınavına katıldım. Mülakat sınavında tüm sorulara doğru cevap vermeme rağmen 54 puan alarak başarısız kabul edildim.

"BİR YILLIK SÜRE İÇİNDE NE OLDU ANLAMADIM"

2016'da girdiğim mülakatta 95 puan aldım. Bütün soruları bildiğim halde ne oldu da bu yılki mülakatta elendim? Girdiğim mülakatların hiçbirinde komisyon üyeleri tarafından zarfın içinde bulunanların dışında bir soru ile karşılaşmadım. 54 puan verilen son mülakatımda da sorulan soruları yanıtlarken puanımın düşük verilmesine neden olacak herhangi bir durum yoktu. Ben geçen bir yıllık süre içerisinde ne oldu da kendimi ifade edemez hale geldim ve bu kadar farklı puan aldım, anlamış değilim."

İşte Deniz Eren Demir'in sınavdan ve mülakattan aldığı puan;

KPSS Türkiye Birincisi, Mülakatta Elendi

KPSS Türkiye Birincisi, Mülakatta Elendi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye KPSS 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (204)

???:

Yorumlara bakıyorum da herkes sınavda birinci olduğuna inanmış ama mülakatı geçemediğine inanmamış, daha doğrusu inanmak istememiş mülakat uygulamasını bende yanlış buluyorum ama bunu da dürüstçe ifade edeyim eğer mülakatı geçmeyi hak etseydi mutlaka geçerdi hakkı yenmezdi.

5
64
yanıtYanıtla
Mülakatçı:

Hadi lan ordan. mülakatı geçememesinin sebebi neymiş onu da açıklasınlar o zaman. mülakattan geçemeyenlerin bilmesi gereken cevapdır bu. Mülakatı geçememiş. . . NEDEN?

yanıt12
yanıt1
!!!!:

siyesaet çeşmesinin altında güğüm doluyor galiba senin kardeşş.

yanıt12
yanıt1
11:

He Valla kazanın doğurduğuna inanmışlar ama öldüğüne inanmamışlar işlerine nasıl geliyorsa öyle inanmışlar.

yanıt8
yanıt2
???:

Mülakatçı, biraz medeni konuşmayı öğren, lan ne demek? ''Yüksek puan alıp, mülakatta düşük puan alarak elenenlerin elenme sebebinin güvenlik soruşturması olduğunu'' Bakanlık daha önce açıklamıştı.

yanıt2
yanıt8
kagan:

nerede yasıyosun sen

yanıt2
yanıt0
......:

güvenlik soruşturmasından bahsedilmiyor. buna dair bilgi de verilmemiş. sence bunu bilmeleri hakkı değil mi geçemeyenlerin. kimi savunuyorsun belli değil. haksızlığa karşı durmak medeni olmaktan değersiz değil.

yanıt3
yanıt0
torpil bulamamışsın kızım ):

ankarada dayın yokmu? mamudo gurban niye doğdun :D

52
1
yanıtYanıtla
ALİ ZAT:

Yorumlara bakıyorumda peh. . peh. . yahu mülakatta ordamıydınız, başaramamış işte. Belki sınavda kopya çekti. Oh ne ala önüne geleni alsınlar değilmi, ya gerçek hak edenler ne olacak.

1
51
yanıtYanıtla
ALİ ZAT:

Daha yazılanı bile anlayamayan insancıklar. . . 1. olduğu sınavda kopya çekmişse diyorum. önce okuyun sonra çemkirin.

yanıt2
yanıt9
Tüm 204 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title