Haberler

Kosova'da "IŞİD ve El-Nusra" Operasyonu

Güncelleme:

Kosova Polisi, IŞİD ve El Nusra bünyesinde Irak ve Suriye'deki savaşlara katıldıkları şüphesiyle 40 kişiyi gözaltına aldı.

Kosova Polisi, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ve El-Nusra bünyesinde, Irak ve Suriye'deki savaşlara katıldıkları şüphesiyle 40 Kosova vatandaşını gözaltına aldı.

Kosova Polisinden yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda, Kosova Devlet Savcılığı ile sürdürülen uzun süreli işbirliği ve araştırmalar sonucunda, IŞİD ve El-Nusra bünyesinde Suriye ve Irak'taki savaşlara katıldıkları şüphesiyle 40 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

60 ADRESE BASKIN, 40 GÖZALTI

Açıklamada, operasyon kapsamında yaklaşık 60 adrese baskın düzenlendiği ve "Anayasal düzene karşı geldikleri ve Kosova Cumhuriyeti Ceza Kanununda suç sayılan eylemlerde bulundukları" gerekçesiyle 40 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

ÇOK SAYIDA PATLAYICI MADDE, SİLAH VE MERMİ ELE GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınanların kimlikleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, 40 kişiden sekizinin Priştine, yedisinin Gilan, 11'inin Ferizovik, beşinin Prizren'den, dördünün İpek ve beşinin Mirtovitsa'da ikamet eden vatandaşlar olduğu bildirildi. Operasyonlar kapsamında, patlayıcı madde, silah ve çok sayıda mermi ele geçirildiği de ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Kosova vatandaşlarına yönelik uyarılarda da bulunarak, Suriye ve Irak'taki savaşlarda bugüne kadar 16 Kosova vatandaşının hayatını kaybettiğine dikkat çekildi.

Operasyonların süreceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

El Nusra Suriye Irak Işid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (17)

Firat Akalin:

ISID kadar namusuz olacagima siyonist olurum en helalidir.

40
14
yanıtYanıtla
HALİT:

o yakaladıklarınız sırplara karşı ülkesini koruyan mücahidler değilmiydi amerikan kuklaları.sizin korkak askerleriniz kaçarken onlar ölüme göğüslerini açmamışlarmıydı.ne çabuk unuttunuz.demokrasi yuları ile amerika ve haçlılara bağlanırsanız onlar ne dedi yaparsınız tabii uşşaklar.

16
33
yanıtYanıtla
Deulah Islamiyyahahi-g@live.com:

Dogrudur. Sadece Kosova''da degil, aynisini Saraybosna''da, ve Makedonya''da yaptilar. Savas biter bitmez, Mucahidleri(Seriyat Istiyenleri) ya vurdular ya da kovdular. Bati ile hicibiri is yapamamistir, Bati hain dir, bataga birakir. Bugun de Suriye''de aynisini goruyoruz, OSO ve Islam Devleti, Rejime karsi mutefikler''di, ama OSO Islam Devletini ABD''nin emri ile arkadan vurdu, ayni Balkanlar''da ki gibi, cunku OSO bati''nin kuklasi, bunu herkez biliyor. “…Allah iman edenlerin dostudur….” (Bakara 257)

yanıt0
yanıt0
kemal:

ulan halit sen önce kendine bak işid yoksa seninde babandır işid soysuz siyonisttir.namusuz adam işidle beraber olan namusuzlar müslüman değiller zaten işidin başındaki namusuz bağdadi iyi araştırın o yahudidir ey aptallar daha uyanmadınız

29
9
yanıtYanıtla
Deulah islamiyyahahi-g@live.com:

Sen mi arastirdin?

yanıt0
yanıt0
batmanlı ahmet:

o yaratıklara birde türkiye operasyon yapsa diyecem ama bi zat türkiyenin desteklediği kişilere operasyon yapmasını beklemek saflık olur...!

29
8
yanıtYanıtla
..asd@hotmail.com:

niye ki? bizim sorunumuz değil

yanıt0
yanıt0
YALAKAYIZ YALAKA:

BİZİM MALLARDA MÜSLÜMAN İLAN ETTİ.YAKINDA ELLELE KOLKOLA TÜRKİYEDE GEZMEZLERSE ŞAŞMAM

26
7
yanıtYanıtla
Abdulkerim:

Camiler yikan,peygemberlerin mezarini tahrip eden, mekke yi yikacam diyen ,kurani kerimi deyistirecen diyen, musulmanlarin kafasini kesen ,cocuklarin kafasini kesen, bu isid denen teroristler musulman olamaz bunlar ancak kafir olabilir.

13
1
yanıtYanıtla
dogrusöz:

ulan ke-mal adlı iftiracı fitneci şii sempatizanı pkk kafir yapılanması uşağı. iyi oku. sen milletin karısını kızını dışarıda keserken, bu mucahitler müslümanların bacılarına tecavüz eden sırpların kafasını kesiyordu. asıl yahudi olan sen ve senn zihniyetinde olanlardır.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title