Haberler

İki Cani, Kör ve Sağır Engelliyi Tren Raylarına Attı!

Güncelleme:

İngiltere'de 2 cani, tren istasyonunda tartıştıkları kör ve sağır bir adamı rayların üzerine attı.

İngiltere, Chelmsford tren istasyonunda, insanlıktan çıkmış 2 kişinin kör ve sağır bir adamı rayların üzerine itme görüntülerini konuşuyor.

ENGELLİ ADAMI RAYLARA DÜŞÜRÜP KAÇTI

23 yaşındaki Daniel Webster ve 24 yaşındaki arkadaşı Niall Martin, tren istasyonunda 2 kişiyle tartışmaya başladı. Tartıştıkları kardeşlerden kör ve sağır olanı rayların üzerine ittiler. Raylara düşen engelli adamı, önlem olarak o istasyona gelen tüm trenleri durduran görevliler kurtardı.

22 AY HAPİS CEZASI ALDI

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Martin'in engelli kişiyi tren raylarının üzerinde bırakıp kaçtığı, eğer tren geliyor olsa ve görevliler müdahale etmese bu hareketin bir kişinin ölümüne neden olabileceği görülüyor. Mahkemede Martin 22 ay, arkadaşı da 9 ay hapisle cezalandırıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (6)

Dünkü mesele:

boşuna büyükler birini sorarken ''türk mü gavur mu?'''' diye sormuyor.

7
10
yanıtYanıtla
islam:

haklısın müslümanla hiç bir insana zarar vermez

yanıt0
yanıt0
masum:

o kisileri aynen kor ve sagir yapmali ayni tren yoluna itilmeli

5
0
yanıtYanıtla
Barrack Obama:

Okadar dedim ingiltereye gelin su istasyonlari bir degisik yapalim diye ama dinlemedi

1
4
yanıtYanıtla
elif:

bu inğiltereden neden normal kimse çıkmıyor????????

3
1
yanıtYanıtla
Ingiliz mi !....:

Insan degildir, , ,

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title