Haberler

Konyaspor-Beşiktaş Maçının Hakemi Halis Özkahya'dan 5 Hatalı Karar

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de 15.hafta maçında Beşiktaş, Torku Konyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup edip liderliğini devam ettirirken hakem Halis Özkahya verdiği kararlarla ve çaldığı düdüklerle 90 dakikanın en çok tartışılan ismi oldu.

BEŞİKTAŞ'IN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Beşiktaş'ın korktuğu başına geldi. Yönettiği 23 karşılaşmada siyah-beyazlı oyunculara 63 sarı ve 6 kırmızı kart çıkaran Halis Özkahya hakkında önceki gün endişelerini dile getiren Beşiktaş cephesi, dün Özkahya'nın kararlarıyla çılgına döndü. Siyah-beyazlılar, Konyaspor'un kazandığı penaltı ve Atiba'ya ikinci sarı karttan çıkan kırmızı karta isyan ettiler.

KONYALILARI ÇILDIRTTI

Özellikle Beşiktaş'ın attığı ilk golden önce faul düdüğü çalması Konyalıları delirtti. Teknik direktör Aykut Kocaman, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın sahadaki hakemlerin desteğine ihtiyacı yok. Beşiktaş oynayabileceği kadar oynasın. Bu işgüzarlık. Beşiktaş ve Konya'nın hakeme ihtiyacı yok. Hakemler hakem gibi olsun" demişti.

İşte Halis Özkahya'nın dün gece tartışılan kararları:

1 - Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'in ilk yarıda topu ceza sahası dışında elle müdahale etmesinden sonra düdüğünü çalmasına rağmen milli file bekçiye sarı kart vermemesi tepki çekti.

2- Beşiktaş'ın Gökhan Töre ile bulduğu gol öncesinde Djalma ile İsmail Köybaşı arasındaki ikili mücadeleye Beşiktaş lehine faul veren Özkahya, Konya tribünlerinden büyük tepki aldı.

3- Demba Ba ile Konyaspor kalecisi arasında yaşanan pozisyonda Özkahya devam derken Beşiktaşlılar penaltı istedi.

4- Torje'nin ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda penaltı kararı veren Özkahya'ya Beşiktaşlılar isyan ederken, Konya cephesi Serdar'a kart çıkmamasına tepki gösterdi.

5- Penaltı öncesi ceza sahası çizgisi üzerine basan Atiba'yı uyaran hakem, Kanadalı oyuncunun ayağını çizgiden çekmemesi üzerine ikinci sarı kartını çıkardı. Kızaran Atiba G.Saray derbisinde yok.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Torku Konyaspor Halis Özkahya Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (17)

MAKSU:

KONYASPORUN GÖZ GÖREGÖRE HAKKI YENDİ BÖYLE Mİ ŞAMPİYON OLACAK BAŞİKTAŞ YAZIKLAR OLSUN. YAZIK DEĞİL Mİ BU KONYA TARAFTARINA. KİMSE KONUŞMUYOR. BU YAPILANLAR BEŞİKTAŞA YAPILSA KIYAMET KOPAR.

10
40
yanıtYanıtla
üzeyir usta:

beşiktaş ın 2. golünden öncede konyalı futbolcuya faul yapıldı bunuda es geçti gol geldi beşiktaş böyle giderse kısa zamanda takılır 2 haftadır hakemlerle galip geliyor

2
47
yanıtYanıtla
MERTALİ:

Bu Devlet Beşiktaş ı Kesinlikle Şampiyon Yapmaz. . . . . . Çok çirkef Eller Var Sporun İçinde. . . .

33
6
yanıtYanıtla
ali:

Her zaman ki oyun tekrar edildi. Yine bir derbi öncesi ve yine bir kırmızı kart. Kimse Atiba suçlu felan filan demesin onunla birlikte üç futbolcuda aynı çizgiye basıyor kaldiki bu yüzden kim atılmış bu zamana kadar. Hele hele bir cinconlu yada fenevli olsa atılırmıydı.

34
2
yanıtYanıtla
bu yumurtalardan hangisi büyük:

anlamayacak bişey yok bilic hafta içi derbiden önce gittiler ak saraylarına babalarının çanağını yaladılar sonuç bu işte:) ama onlara rağmen koyucaz cincona

25
5
yanıtYanıtla
inadına KARTALMobil-ANDROID:

Bizi hakemlerlede yenemeyeceksiniz bu sene..

24
5
yanıtYanıtla
KARTALIMMMM:

Atiba tamamen beni atın dedi bu kabul ama şu hakemin verdiği penaltı penaltı değil o penaltı olmasaydı atiba atılmayacaktı ne çektik ve daha ne çekeceğiz bu hakemlerden bilmiyorum onların hakemi var ise bizimde c. c. ALLAHIMIZ VAR eyy hakemler vicdanınız varsa eğer rakiplerede gösterin bukadar kolay kırmızı kartı bize 1 penaltı fb ye 7 yazık yazık bir takımı bukadar da ezmeye çalışılmaz

25
4
yanıtYanıtla
AkilMobil-IOS:

Bjk sampiyon yapmak istemiyorlar bunu gormeyen kordur,diger takımlara verilen sacma penaltılar ,bjk nin alehine verilen kararlar hakemleri limc etmek gerek bakalım sora bunu yapa bılıyorlarmı

25
1
yanıtYanıtla
batuhan:

bu hakemmi hak yiyenmi bundan hakem olmaz hak yiyen olur

20
4
yanıtYanıtla
Çimen:

Adam atılmak için elinden geleni yaptı hakemde onu kırmadı ve attı olay bu kadar basit Atiba erken noel tatiline gitmek istemiş derbi öncesi ücretli izine ayrıldı yani, şimdi bakacaz bu işe kulübün tavrı ne olacak? Demek ki derbi bu adamın tıtında değil paramı alırım tatilimi yaparım düşüncesinde.

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title