Haberler

    Kolasinac Sakatlığından Dolayı 6 Ay Oynayamayacak

    Schalke 04'ün Bosna Hersekli milli futbolcusu Kolasinac, Hannover ile oynadıkları maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak.

    Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04 forması giyen Bosna Hersekli milli futbolcu Sead Kolasinac, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak.

    Kulüpten yapılan açıklamada, dün Hannover ile oynadıkları maçta sağ dizinden sakatlanan 21 yaşındaki Kolasinac'ın salı günü ameliyat olacağı kaydedildi. Açıklamada ayrıca, Kolasinac'ın iyileşme sürecinin uzun süreceği ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

    Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nın değişmez isimlerinden biri olan Kolasinac, teknik direktör Safet Susic tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Bosna Hersek'in 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında 9 Eylül'de oynayacağı Kıbrıs Rum Kesimi maçının aday kadrosunda da yer alıyordu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hannover Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title