Haberler

Köksal Bedelli Askerlikte İhtiyaçlar Belirleniyor

Erhan GÖĞEMKIRIKKALE, (DHA) - TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, bedelli askerlik çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, Bir takım tespitler yapılıyor ve ihtiyaçlar belirleniyor.

Erhan GÖĞEMKIRIKKALE, (DHA) - TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, bedelli askerlik çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, Bir takım tespitler yapılıyor ve ihtiyaçlar belirleniyor. TBMM açıldıktan sonra gündeme gelir diye düşünüyorum dedi.

Köksal, partisinin il başkanlığında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bedelli askerlikle ilgili bir soru üzerine, henüz komisyona gelmediğini belirten Köksal, şunları söyledi

Milli Savunma Bakanı'nın bedelli askerlikle ilgili bir beyanatı oldu. Doğrusu daha önceden dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'bedelli askerlik düşünülebilir' şeklinde bir ifadesi oldu. Bu ifade üzerine Milli Savunma Bakanlığı'nda bir çalışma başlatıldı. TBMM tatile girdiği için şu anda yapılacak bir şey yok. Milli Savunma Bakanlığı'ndaki çalışma kapsamında inanıyorum ki şu anda Genelkurmay Başkanlığı ile temas halindeler. Konuyla ilgili bir takım tespitler yapılıyor, ihtiyaçlar belirleniyor.

TBMM'de 149 maddelik torba yasanın çıkmasının önemli olduğunu belirten Oğuz Kaan Köksal, Tahmin ediyorum en uzun süren yasa çalışması oldu. 3 ayı aşkın bir süre geçti. Uzunca bir süre komisyonlarda tartışıldı. Sonra TBMM gündemine geldi. Vatandaşa verdiğimiz pek çok vaat bu torba yasanın içerisindeydi. Onlarda bu vesileyle gerçekleşmiş oldu dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title