Haberler

Kod Adı K.O.Z Filminde Erdoğan'a Suikast Anı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Adı K.O.Z filmindeki suikast sahnesi sosyal medyada olay oldu.

Merakla beklenen Kod Adı K.O.Z'nun fragmanları yayınlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Adı K.O.Z filminin tanıtım videosu payalaşım rekorları kırıyor.

ERDOĞAN'I CEM KURTOĞLU CANLANDIRIYOR

Filmdeki Başbakan'a suikast görüntülerinin yer aldığı teaser'de Cem Kurtoğlu, oyunculuğu ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Çekimleri hala devam eden ve 13 Şubat'ta tüm sinemalarda izleyicisiyle buluşacak olan filmin görüntülerinden heyecan dozu yüksek bir film olacağı anlaşılıyor.

FİLMDE KİMLER ROL ALIYOR

Parantez Yazı Grubu'nın kalema aldığı Celal Çimen'in yönettiği Kod Adı K.O.Z.'da Başbakanı oynayan Cem Kurtoğlu ve dönemin Mit Müsteşarını oynayan Hakan Ural'ın yanı sıra, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü, Murat Onuk, Seçil Şahin, Mehmet Çepiç, Remzi Evren ve kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Recep Tayyip Erdoğan Cem Kurtoğlu Medya Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500

Yorumlar (14)

GöçmenMobil-IOS:

Itin duasi Kabul olsaydi gokten kemik yagardi inadina akp inadina Erdogan

116
41
yanıtYanıtla
gurbetciMobil-ANDROID:

Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömür versin. Onun sayesinde Almanyada 12 senedir başımız dik yürüyoruz gerçek dünya lideri. Almanlar Türkiyenin böyle lidere sahip olduğu için kıskanıyorlar ve kıyameti koparıyorlar. Malesef Türkiyede gezizekalılar onun kıymetini bilmiyorlar. Gurbette olsalar bizim gibi onun büyük lider olduğunu anlarlar.

111
45
yanıtYanıtla
KURT66Mobil-ANDROID:

Filim olduğunu anlayınca üzüldüm

33
47
yanıtYanıtla
gunesmobilWeb@haberler.com:

Gençlik sana kurban paşam yürü kıskananlar çat pat patlasın

20
27
yanıtYanıtla
yunusmobilWeb@haberler.com:

Filimde ayakkabi kutulari ,sifirlama konusmasi,dolarlar,gemicikler de vardir heralde.......

17
30
yanıtYanıtla
amedmobilWeb@haberler.com:

biji erdoğan senin gibi liderlere ihtiyacı var bu ülkenin it sürüleri senden ne kadar nefret ediyor kin besliyorsa ben.de o kadar emin oluyorum senin doğru adam olduğuna

28
7
yanıtYanıtla
mustafa agaMobil-IOS:

SIFIRLA

11
15
yanıtYanıtla
KeremMobil-IOS:

Zuhahaha :)

10
10
yanıtYanıtla
IyyyMobil-ANDROID:

Şimdi bu Türkiye gerçeği mi? Ammmaaannnnn. Allah aşkına. Dini kullananlar hesap verecek inşallah bir gün. Amin.

12
7
yanıtYanıtla
Ah Türkiyem ah.Mobil-IOS:

Gurbetci....bende gurbetteyim ama cumhurbaskanini kiskanan bir avrupali daha görmedim.Allah seni inandirsin erdogan in yüzünden biz türkleride ayni kefeye koydular almanyada yasiyon demokratik bir ülkedesin azicik ögrenmen gerekti su demokrasiyi ama yok.ben böyle iyiyim diyorsun.basin dik gezmek istiyorsan buyur git türkiyeye.yazin tatile gidersin türkiyeye burda nasil yasiyorsunuz ?dersin

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title