Haberler

Kocasını Otomobilde İkiziyle Yakalayan Kadından İnanılmaz İntikam

Güncelleme:

İngilitere'de ikizini ve eşini arabada sevişirken yakalayan kadın, arabayı alıp olay yerinden uzaklaştı. İkizi ve eşi ise çırılçıplak otoparkta kaldı.

İngiltere'de yaşanan aldatma intikamı şaşkınlık yarattı. Telefon uygulamasıyla ikizini ve eşini takip eden kadın, otomobilde sevişen çifte baskın yaptı.

Kocasını, kendisinin ikiziyle aldattığını öğrenen kızgın eş Ting Su'nun intikamı çok acı oldu. İngiltere'nin önde gelen haber sitelerinden Metro'da yer alan habere göre, Ting Su adlı 29 yaşındaki kadın, kendisini ikiziyle aldattığından şüphelendiği eşinden korkunç bir intikam aldı.

ÖYLE BİR İNTİKAM ALDI Kİ...

Ting Su, arabayla alışveriş merkezine giden ikiliyi bir telefon uygulaması sayesinde takip etti. Bir süre bekleyen acılı kadın park halindeki araçta çırılçıplak sevişen ikiliye baskın yaptı. Bir anda neye uğradığını şaşıran ikili, çıplak bir şekilde apar topar otomobilden dışarı çıktı. Ancak bu durumu intikam almak için fırsat bilen Ting Su, otomobil şoför koltuğuna oturarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Çırılçıplak halde alışveriş merkezinin otoparkında kalan ikili ise, ne yapacağını bilemeyerek etrafta koşuşmaya başladı. Herkesin telefonlarına sarılarak bu anı ölümsüzleştirdiği kareler, sosyal medyada görgü tanıkları tarafından paylaşıldı.

ADAM BAĞIRARAK OTOMOBİLİN CAMINI YUMRUKLUYORDU

Görgü tanıklarından You Meng o anları, "Yaşananlar çok komikti. Herkes gibi ben de hemen telefonuma sarıldım. Adam bağırarak otomobilin camını yumrukluyordu ve içerideki kadına bağırıyordu. Kadınsa hiç oralı olmuyordu" şeklinde aktardı.

Olayın ardından eşi Cheng'e boşanma davası açtığı öğrenilen Ting Su, kendi ikizlerine doğum yaptıktan sonra kız kardeşi ile eşinin birlikte olmaya başladığını öğrendi. Olayın nerede gerçekleştiği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500

Yorumlar (40)

Bahattin:

Manyak herif lan zaten aynısı evde var, bari değişik bir tip olsaydı . . .

57
0
yanıtYanıtla
ak insanmobilWeb@haberler.com:

Şimdi size göre bunu da akp yapmıştır

14
9
yanıtYanıtla
HamzabeyliMobil-IOS:

Karisi sanmistir:)))

22
0
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

ÖKÜZ ikizin teki sende değilmi zaten. Seni türkiye tarafında görmiim lan

19
3
yanıtYanıtla
haha:

HAKETMİŞLER

17
3
yanıtYanıtla
tuncayMobil-ANDROID:

Erkeğin cevabi: Canim sen sandım onu :) :)

19
1
yanıtYanıtla
gözlemcimobilWeb@haberler.com:

Bu ne biçim millet böyle.erkek kadın arasında ki mesafeye dikkat etmezsen bunlar yaşanır mahremi yet diye bir şey var.dinimizde kadın bakışını bile kontrol etmeli

15
4
yanıtYanıtla
BAHAR:

RESMEN ALDATMAK ICIN ALDATMIS KADIN ZATEN DIGERININ KOPYASI ALDATILAN KADINA DA HELAL OLSUN COK GUZEL INTIKAM ALMIS GERCI BUNLAR YAPTIKLARINDAN UTANMIYOLAR CIPLAKLIKTAN UTANIYOLAR

15
1
yanıtYanıtla
OkMobil-IOS:

Karıştırmıştır adam

12
3
yanıtYanıtla
mdMobil-IOS:

karistirmasina imkan yok cunku resme dikkatli bakildiginda baldizinin yanaginda ben var :)

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title