Haberler

Selen Seyven "Diziden Kovuldu" İddialarına Cevap Verdi

Güncelleme:

FOX'ta ekrana gelen 'Kocamın Ailesi' dizisinin başrol oyuncusu Selen Seyven, geçen temmuz ayında gözünün mor olduğu bir fotoğrafı instagram'dan paylaşmış ve altına "İş ahlakı böyle bir şey işte... Gözün çıkıp eline düşse bile çekersin sahneleri... Seni senden başkası bu nankör meslekte düşünmez" yazmıştı.

DİZİDEN KOVULDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Bu yazıdan sonra oyuncunun dizinin yapımcısı tarafından kovulduğu dedikoduları çıkmıştı. Güzel oyuncu, kovulduğuna hakkında çıkan iddialar hakkında ilk kez konuştu.

AYRILIRKEN HERKES AĞLADI

Bir fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçen Selen Seyven, "Aramızda hiç tatsız bir durum olamadı. Biz 4 senedir birlikte çalışıyoruz Mine'yle bizim kötü ayrılmamız söz konusu olmaz ve hala birbirimizi çok seviyoruz. Ben tercih ettim ayrılmayı ve onlar da çok anlayışla kabul ettiler. O yüzden yollarımızı ayırdık. Ben diziden kovulmadım kendim ayrıldım. Diziden ayrılırken bile herkes ağladı. Kesinlikle kovulmam söz konusu değil, benim anlaşmam 13 bölümlüktü.Ayrıca ben açıklama yapmıştım bu konu hakkında ve herkesten özür dilemiştim zaten" diye konuştu.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Selen Seyven Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

aaa:

bu diziyi senin yüzünden seyretmiyodum iyi olmuş çıktığın cünki gıcık oluyorum sana

27
16
yanıtYanıtla
saçma dizi:

saçma sapan bir dizi zaten.

7
12
yanıtYanıtla
buket yildiz:

Bence dizi seninle guzeldi, ayrildiktan sonra guzelligi kalmadi cunku baslangicta goz neye alisiyorsa o sekilde devamini bekliyor ayrilan basrol oyuncusu olunca buyu bozuluyor ben bu sekilde dusunuyorum. . . .

14
4
yanıtYanıtla
cemo:

hiç olmamış. bence iyi oyuncuydu. şimdi kimi sinirlendirecekler. tekrar dönmesini bekliyoruz yoksa o dizi seyredilmez

7
2
yanıtYanıtla
elçin:

ben yonca karakterin Selen Seyvene yakıştığını düşünüyorum gitmesi hiç iyi olmadı tatlı buluyorum Selen seyveni

6
1
yanıtYanıtla
turgut k.:

cok başarılıydın uzuldüm

5
1
yanıtYanıtla
nuray:

ya seviyordum onu ya niye gitti ki? arkadaşlar siz de bilmediyiniz şeyler hakkında konuşmayın niye kovulsun ki diziden. . . o kadar usta bir oyuncu. . .

5
0
yanıtYanıtla
bbbbb:

çok iyi olmuş

1
3
yanıtYanıtla
fatma:

bence cok basarili bir oyuncuydu

0
0
yanıtYanıtla
kaderim:

insanların iç yaşamını öelini bilemeyiz . . mutlaka haklı sebepleri vardırr

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title