Haberler

Başkan Rayı Olmayan Tramvayı Tanıttı, Sosyal Medya Yıkıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından tanıtılan rayı olmayan tramvay, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi trajikomik bir olaya imza attı. Hiçbir altyapı hazırlanmadan, rayları döşenmeden kentin en işlek meydanına tramvay getirilmesi olay oldu.

VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNE SUNULDU

Kocaeli'de 2009 yerel seçimleri öncesi Kocaelilere rabbüs, monoray, metrobüs ve teleferik sözü veren belediye şehrin meydanına ray döşemeden tramvay koydu. Bizim Kocaeli Gazetesi internet sitesinin haberine göre İzmit Anıtpartk Meydanı'nda halkın beğenisine sunulan tramvaya bölgedeki bir elektrik direğinden elektrik verildi. Burada bir ay boyunca İzmitliler'in beğenisine sunulacak olan tramvayın rengi ve ismi ise vatandaşlar tarafından belirlenecek.

HATTA 12 İSTASYON BULUNACAK

İzmit Tren Garı ile şehirler arası otobüs terminali arasında faaliyet gösterecek olan tramvay hattının ulaşım master planı için ise ancak geçtiğimiz haftalarda ihaleye çıkıldı. Toplam 6.5 kilometre uzunlukta olacak tramvay hattının projesi 180 takvim gününde bitirileceği açıklandı. Hatta 12 istasyon bulunacak.

Önceki gün Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık , Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu , Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve AKP İl Başkanı Mahmut Civelek tarafından tanıtılan ray'ı olmayan tramvay, sosyal medyada alay konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

CIRAKbirolcelik@web.de:

YORUM YAZDIGINI ZANNEDEN KUS BEYINLILER BU HÜKÜMETIN YADA BELEDIYELERININ YAPTIGINI 10 SENE ÖNCE SIZ KUS BEYINLILER HAYAL BILE EDEMEZDINIZ NANKÖRLER GÖZÜNÜZE DIZINIZE DURSUN SIZIN GIBI YALAKALARI ASLINDA CHP NIN YÖNETTIGI BELEDIYELERE SÜRGÜN GÖNDERMEK LAZIMKI AKLINIZ BASINIZA GELSIN BIR ANKARALI OLARAK ANKARANIN MURAT YALCINDAN NELER CEKTIGINI COK IYI BILIRIM METRO INSATI YÜZÜNDEN ANKARA SENELERCE SAVAS ALANI GIBI IDI GÜNLERCE SOKAKLARDA BIRIKEN CÖP PISLIKDE CABASI ALLAH RAZI OLSUN MELIH GÖKCEK GELDI DE ANKARAYA CEKI DÜZEN GELDI SIZ CHP LILERIN KOTLAMASINDA CALISMA YOK ANCA YALAN INKAR CAMUR IFTIRA

20
13
yanıtYanıtla
BIRAKfetih-3301@hotmail.com:

SÖZLERİNİZE TAMAMEN KATILIYORUM .AMA BİRDE ÇALMASANIZ.AAAAH AH

yanıt0
yanıt0
CIRAKbirolcelik@web.de:

BIRAK BU ISLERI CAMUR AT YAPISMAZSA IZI KALSIN KAYSERI SENIN GENELBASKANIN SAYESINDE SUCUGA DOYDU , CALMAK DIYINCE ILK AKLA SIZ GELIRSINIZ HIRZIZI YOLSUZU YA GENELBASKAN YAPARSINIZ YADA MILLETVELILI YADA ISTANBULA BELEDIYE BASKANI OLARAK SUNARSINIZ INANMIYORSAN BIRAZ ZAHMETET ARASTIR BANA HAK VERECEKSIN

yanıt0
yanıt0
aahmetyasin38@msn.com:

10 sene önce geldiği zaman getireydi o zaman tranvayı ne alaka ! şimdi bşka hükümette olsa bu alt tarafı tranvay 2013 yılı olmuş getirebilir ne var bunda .

yanıt0
yanıt0
ismail görerderin_w@hotmail.com:

chp ye laf etme seni öldürürüm gundi.

yanıt0
yanıt0
ismail görerderin-w@hotmail.com:

lan akp yalakası seni burada keserim chpye laf etme o ankara metrosunuda sana monta ederim anladınmı lan.

yanıt0
yanıt0
ERDEMMMekrem_dzc@hotmail.com:

SEÇİM YAKLAŞTI DİYE NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR. AMA BİZİM İNSANIMIZ KOCAELİYE TRAMVAY GETİRDİ DİYE OY VERİR BUNLARA. HİÇ SORMAZ BU NE ZAMAN ÇALIŞACAK NE ZAMAN RAY DÖŞENECEK DİYE. YADA HİÇ SORMAZ, ALT YAPISI OLMADAN BUNU NAPALIM DİYE. KOYUN İŞTE KOYUN BU HALK...

21
7
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN DOĞANdogancay07@hotmail.com:

YAHU ALDATMA VE KUTUCULAR PARTİSİ MİLLETİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDEKİ SİYAHI BEYAZ DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞIYOR, BU HAZRET RAYSIZ TRAMVAY YUTTURMAYA KALKMIŞ ÇOK MU?

18
9
yanıtYanıtla
yusufnirvana_7516@hotmail.com:

ulan bilip bilmeden yorum yapıyosunuz.. bunlarda haber yaptıklarını zannediyolar afilli başlıklarla.. tanıtım amaçlı.. okuyun bi.

4
18
yanıtYanıtla
TİRENCİLERfetih-3301@hotmail.com:

RAY DEDİĞİN NEDİRKİ İKİ DEMİR PARÇASI .MAKSAT TİREN DEĞİLMİ ODA SEÇİME YETİŞEBİLMİŞ.BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE ÇALIŞIR .SEN ÜZÜLME BAŞKANIM DESİNLER .HADİ HEP BERABER TİREN GELİİİR HOŞ GELİİR KUTULARI BOŞ GELİR.

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title