Haberler

Kocaeli'nde Dönüş Yoğunluğu Başladı

Bayram tatilini memleketlerinde geçiren ve bugünden itibaren dönüşe başlayan sürücüler, TEM otoyolunun Kocaeli bölümünde yer alan Bekirdere viyadüğünde zaman zaman yoğunluklar yaşanmasına neden oluyor.

Bayram tatilini memleketlerinde geçiren ve bugünden itibaren dönüşe başlayan sürücüler, TEM otoyolunun Kocaeli bölümünde yer alan Bekirdere viyadüğünde zaman zaman yoğunluklar yaşanmasına neden oluyor.

Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için İstanbul'u terk eden vatandaşlar, gidiş yolunda yaşanan trafik çilesine tekrar takılmamak için erkenden dönüş yoluna girdi. Memleketlerinden araçlarıyla yola çıkan sürücüler, TEM otoyolunun İstanbul yönünde zaman zaman yoğunluklar yaşanmasına neden oluyor. TEM otoyolunda trafiğin en çok sıkıştığı bölümlerinden biri olan Bekirdere viyadüğünde trafiğin 3 şeritten 2 şeride düşmesi nedeniyle zaman zaman araç yoğunluğu oluşmaya başladı. Trafiğin çoğunlukta normal seyrinde aktığı gözlemlenen Bekirdere viyadüğünde yer yer yoğunluklar devam ediyor.

Bayram tatili başlangıcında D-100 ve TEM otoyolunda uzun kuyrukların oluşması Kocaeli Valiliğini dönüş trafiği için daha fazla tedbir almaya itti. Trafik yoğunluğunun perşembe ve cuma günü daha da yoğunlaşması beklenirken, Kocaeli'nde trafik polislerinin izinleri iptal edildi. TEM ve D-100'ün birçok bölümüne destek ekiplerin yönlendirileceği belirtildi.

Kocaeli Valiliği, Ankara yönünden gelerek İstanbul istikametine gidecek olan araç sürücülerini şimdiden uyardı. Valilik, İzmit'te Doğu turnikelerinde İzmir-Bursa ve Yalova yönünden gelen araç sürücülerini, TEM'in 3 şeritten 2 şeride düştüğü bölüm olan Bekirdere rampasında oluşacak yoğunluk nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyardı. Uyarıda, sürücülerin sıkışan trafikte sabırlı olmaları, sollama yapmamaları ve emniyet şeridini kullanmamaları noktasında dikkatli olmaları istendi.

Öte yandan, TEM'in Kocaeli bölümü Bekirdere rampası ve D-100'de olası maddi hasarlı kazalarda yolun tamamen kapanmaması ve anında müdahale edilebilmesi için ekiplerin hazır bekletileceği öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title