Haberler

Koalisyon Olsaydı Türkiye'nin Hali Nice Olurdu'

Bakan Eroğlu: Millet ormancılığına geçtik - EK'KOALİSYON OLSAYDI TÜRKİYE'NİN HALİ NİCE OLURDU'Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'daki programı kapsamında AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Eroğlu: Millet ormancılığına geçtik - EK

'KOALİSYON OLSAYDI TÜRKİYE'NİN HALİ NİCE OLURDU'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'daki programı kapsamında AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililere seslenen Bakan Eroğlu, 1 Kasım çok önemliydi ve milletin kaderi için bir dönüm noktası oldu. Çünkü düşünün, millet tekrar AK Parti'ye teslim etmeseydi, koalisyon olsaydı Türkiye'nin hali nice olurdu. Dünyada ekonomik kriz var, etrafımız ateş çemberi, terör azmış. Dolayısıyla Allah'a şükür olsun ki Türkiye'de siyasi istikrarı AK Parti teşkilatları sağladı" dedi.

AK Parti'nin dünyanın en büyük siyasi organizasyonu olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, "Şu anda 8 milyondan fazla üyesi var. Sırf hanımefendilerin üye sayısı 4 milyonu geçti. Gerçekten birçok ülkenin nüfusundan daha büyük bir teşkilat ve bunun da temeli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldı" diye konuştu.

Hükümetin verdiği tüm sözlerin, vaatlerin yüzde 100 yerine getirildiğini ifade eden Bakan Eroğlu, "Hükümet kurulunca Başbakanımız dedi ki, 'Arkadaşlar başkaları söz verir ama yapamaz.' Biliyorsunuz CHP Genel Başkanı, gerçi genel müdürü dememiz lazım, genel müdürü, biliyorsunuz, notere giderek verdiği sözleri, noter senedi oldu. Ama onların noter senedinin kıymeti harbiyesi yok. Ama AK Parti söz verince yapar, çünkü milletin gönlünde taht kurmuştur. Sözünün eri bir parti" diye konuştu. Bakan Eroğlu, buradaki programından sonra konaklayacağı Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu AK Parti Antalya Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title