Haberler

Kızılyıldız, Galatasaray'ın Grubuna Düştü

Güncelleme:

Basketbolda Sırp temsilcisi Kızılyıldız, Laboral maçını 90-82 kazandı ve Top 16'da Galatasaray Liv Hospital'ın grubuna düştü.

Galatasaray Liv Hospital, dün Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a karşı aldığı müthiş galibiyetle grubunda 4. olmayı garantiledi ve Euroleague'de Top 16'ya yükseldi.

Sarı-Kırmızılı takım, daha önce bir Sırp taraftarın öldürülmesiyle sonuçlanan olaylar nedeniyle ilişkilerin gerildiği Kızılyıldız takımıyla bu turda yeniden eşleşti. Kızılyıldız bugün oynanan Laboral Kutxa maçından 90-82 galibiyetle ayrıldı ve temsilcimizle aynı gruba düştü. Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız, 1'i Belgrad, 1'i İstanbul'da oynanmak üzere yeniden 2 kez karşı karşıya gelecek.

SIRBİSTAN BAŞBAKANI: ATAMAN BURADA İYİ KARŞILANMAYACAK

Öte yandan Sırp taraftarın öldürülmesi olayının ardından Sırbistan Başbakanı bir açıklama yaparak, Ergin Ataman'ın bundan sonra Sırbistan'da oynanacak maçlarda iyi karşılanmayacağını belirtmişti.

Ergin Ataman da dünkü maçın ardından yaptığı açıklamada, "Cinayetin yaşandığını bilmiyorken talihsiz bir açıklamada bulunmuş ve devamında Sırp halkından özür dilemiştim. Bizim Sırp dostlarımızla bir problemimiz yok, umarım onların da bizlerle olmaz. O deplasmana gitmem gerekiyorsa giderim." demişti.

"İNŞALLAH AYNI GRUBA DÜŞMEYİZ"

Öte yandan grupta İstanbul'da yaptıkları maçtan önce çıkan olaylarda bir taraftarı hayatını kaybeden Sırbistan'ın Kızılyıldız takımı ile Top 16 turunda aynı grubu düşme ihtimallerini değerlendiren Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, "Tabi burada şansız bir olay oldu. Bu münferit bir olay. Tasvip etmediğimiz ve olmasını asla istemediğimiz bir olay ama dünyanın her yerinde böyle şeyler oluyor. Tabi eşleşirsek yine bir gerginlik olur ama umarım zamanla ortadan kalkar bu durum. İnşallah aynı gruba düşmeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Yunanistan Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

fenerMobil-ANDROID:

sonuna kadar galatasaraylı kardeşlerimizin yanındayım.sonuçta ulusal bir mesele turkün türkten başka dostu yoktur.içerde cinbomla atışırız takışırız bu bizim iç meselemiz ama dışarı karşı yumruk gibi bütünüz.

17
2
yanıtYanıtla
insan34Mobil-ANDROID:

Osmanlı torunu ilk defa gitmeyecek o topraklara.

12
1
yanıtYanıtla
ultraslanMobil-ANDROID:

orda nası karşılanırsak burda 10 mislini görürler!..

9
1
yanıtYanıtla
fb.li:

Hadi bakalım şimdi yandı gülüm keten helva. . . . . . İki katil taraftarın buluşması. . . . . Seyreyleyin bakın neler oluyor. . . . Dinsizin hakkından imansız gelirmiş misali. . . . Eken elbet biçer. . . . .

1
8
yanıtYanıtla
engin:

bir fb li olarak çok sevindim sırp öldürün cimbomlular aslansınız. . .

4
2
yanıtYanıtla
ultra aslan:

sırbistan başbakanı demiş ergin ataman iyi karşılanmıyacak sırbistanda, bizim başbakanımızda çıksın desin onlarda burda iyi karşılanmayacak , kısasa kısas , tehdite tehdit . . . hodri meydan !!!

2
1
yanıtYanıtla
ekrem canli Mobil-ANDROID:

oyle demeyin cikmazlar maca srwerlet kacmayi insan korkak olmaya gorsun

1
2
yanıtYanıtla
ercan ozelMobil-ANDROID:

oyle demeyin korkaktir bunlar kacarlar cikmazlar maca

3
0
yanıtYanıtla
FuttanaMobil-IOS:

Sorun yok açılım yaparız

0
2
yanıtYanıtla
BasketkızımobilWeb@haberler.com:

Gs li bile değilim ama yani, olayları onlar karistirdigi halde her şey Gs nın başına patladı. Onlar da rahat dursalarmis kardeşim, gerçekten de Atanan haklı, TERÖRİST gibi davranmasaymis siniz. Herkesi yatışiracak halde, ortalığı fişekleyen de onlar. Bi de başbakanmis yaa. Salak Kendilerini ne zannediyorlarsa. İnşallah iki maçı da en ağır yenilgiyle kazaniriz da gorursunuz, sevindirik olmuş yaratıklar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title