Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ Kararını Verdi

Güncelleme:

Dizisi erken final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, birçok dizi teklifi almasına rağmen yüzünü dinlendirme kararı aldı. Tatlıtuğ, uzun bir süre ekrandan uzak kalacak.

Kıvanç Tatlıtuğ 2015 sonuna kadar ekranda olmayacak. Dizisi erken final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, tıpkı eski rol arkadaşı Beren Saat gibi yüzünü dinlendirme kararı aldı. Tatlıtuğ, uzun bir süre ekrandan uzak kalacak.

BİR SÜRE EKRANLARDA OLMAYACAK

Bü­yük ümit­ler­le baş­la­dı­ğı Kurt Se­yit ve Şu­ra­'da um­du­ğu­nu bu­la­ma­yan Kı­vanç Tat­lı­tuğ, di­zi­si­nin 3 bö­lüm son­ra fi­nal yap­ma­sı­nın ar­dın­dan te­le­viz­yo­na uzun bir ara ver­me­yi plan­lı­yor. Ba­şa­rı­lı oyun­cu­lu­ğuy­la tak­dir top­la­yan an­cak is­te­di­ği rey­tin­gi ala­ma­dı­ğı için eleş­ti­ri­len Tat­lı­tuğ, bir sü­re yü­zü­nü din­len­di­re­cek.

SAYISIZ DİZİ TEKLİFLERİ ALIYOR

Kurt Se­yit ve Şu­ra­'nın fi­nal yap­ma­sı­na kı­sa bir sü­re kal­ma­sı­na rağ­men sa­yı­sız di­zi tek­li­fi al­ma­ya de­vam eden ün­lü oyun­cu, şu sı­ra­lar ye­ni se­nar­yo­lar­la il­gi­len­mi­yor. 2015 sonuna kadar ekranda yok 2015 sonuna kadar hiçbir projede yer almayacak olan Tatlıtuğ'un ekrandan uzak kaldığı süre içinde sinema filmlerine ve oyunculuk eğitimine ağırlık vereceği öğrenildi.

Beren Saat de geçtiğimiz yıl Aşkı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizilerindeki başarısını 'İntikam'da yakalayamamıştı. Ünlü oyuncu erken final yapan dizinin ardından yüzünü dinlendirmeye karar vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (8)

ÜÜ:

İster dizi yapsın ister yapmasın kimsenin umurunda değil. Kime ne faydası var bunların. İnsanlar üzerinden para kazanırlar bunlar. Faydasız ve boş.

14
5
yanıtYanıtla
hakan kurt:

zaten bi dünya dizi var birinden kurtulmuş olduk

10
3
yanıtYanıtla
SevecenMobil-ANDROID:

50 tane dizi var o olsa nolur olmasa nolur çok boş iş

5
2
yanıtYanıtla
naz:

doğru karar. . .

1
0
yanıtYanıtla
osman tatar:

dizi yakın tarihimize ışık tutuyordu. tarihini bilmeyen geleceğinden nasibini alamaz

1
0
yanıtYanıtla
Pb.mobilWeb@haberler.com:

Guzel diziydi. Herkez cok guzel oynadi. Kivancta. Dizinin bittigine cok uzuldum. Bitmesinin nedeni oyunculuklarindan degil. Diziyi anlamadilar. Insanlarr birbirinin benzeri dizilere oyle alistilarki yeni konulari bunyeleri almiyor. Medyada hergun dizi ile ilgili olumsuz birsuru sey yazdilar, bu durumda insankarda izlemediler. Etkilendiler. Yazik oldu guzelim diziye. Emeklere. Butun oyunculari ve seneryo yu da kutluyorum. Rahat olun sizden kaynaklanan bir sey yok.

0
0
yanıtYanıtla
rüyaMobil-ANDROID:

iyi yapar..her sezon televizyonda adam inandiriciligi kalmiyor rolünün.yuzunu eskitiyor.aslinda her oyuncu bir yil ara vermeli yeni proje icin.

0
0
yanıtYanıtla
leylam@m.m:

Iyi oyuncular ama dinlenmeleri iyi olcak ozletseler iyi olcak kendilerini bence ayrica doru cok dizi var ekranda vallahi hic birini izlemem bitek Kiraz Mevsimi o da eylenceli oldygu icin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title