Haberler

Kıskanç Yarışmacı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'e Damga Vurdu

Güncelleme:

Yolda yürürken kocasına laf atan kadının saçına yapışan Kübra Hanım, ilginç anlatımıyla tüm stüdyoyu kırıp geçirdi.

Kanal D'nin, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'in bugün ekrana gelecek bölümüne; Kübra Hanım'ın kıskançlığı damgasını vuracak.

Çok kıskanç olduğunu söyleyen Kübra Hanım'ın, İlker Bey'in "Kıskançlıkla ilgili bir façan var mı?" sorusu üzerine anlattıkları, herkesi çok güldürecek.

STÜDYOYU KIRIP GEÇİRDİ

Yolda eşiyle yürürken kızların Kerem Bey'e laf atması üzerine sinirlenen Kübra Hanım, dayanamayıp kızların saçına yapıştığından söz edecek. Laf atan kızların daha sonra kendinden özür dilemesine ayrıca sinirlenen Kübra Hanım, anlatımıyla tüm stüdyoyu kırıp geçiriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

İlker Ayrık Kanal D Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (57)

egg5Mobil-ANDROID:

artik uzaylilardami yarismada :)

15
60
yanıtYanıtla
elifmobilWeb@haberler.com:

Önümüzdeki seçimde ak partiyi oy vermeyi düşünmüyordm ama bu başörtüsü düşmanlarını gördükçe inadına ak partiyi verecem oyumu bu din düşmanları iktidar olmasn yeterki başörtülü bir kadın görünce çıldırıyorlar neyseki ülkemizin çoğunluğu muhafazakar kesim çok şükür

30
35
yanıtYanıtla
ismailm@m.m:

Mrb yorumunu okudum mhp chp degil ama akp olabilir ama soyle birsey varki sorun turban sorunu degil sorun Zihniyet sorunu ben oldu bitti hdp ye oy veririm ve cokt a vijdanim rahat bu savasa dur dyeicek 2 parti var hdp akp yillar once ana dilim olan kurceyi konusamazdik ama bu kendi kndine olusmadi nice bunu icin bedel verildi ve halende.kurtler.ustunde oyun oynanir saygilarimla esenkal

yanıt1
yanıt2
arslan:

tipe bak seviyeye bak birde çok matah iş yapmış gibi anlatıyor . Ya sabır. . . .

31
31
yanıtYanıtla
BABANIN OĞLU KEMALmobilWeb@haberler.com:

Hepsi senaryo hepsi kurgu .program düzmece oyuncular karı koca değil ajanslardan alınan oyuncular.sunucu ilker rum.buram buram illuminati kokuyor program.tüm bunlar neden yapılıyor düşünün bi

48
10
yanıtYanıtla
BABANIN OĞLU KEMALm@m.m:

Teşekkürler üçgenciler kardeşim maalesef durum bu sertap erenerle bitse iyi sende çok iyi biliyorsun öldürülenleri.yeni dünya düzeni adı altında itaatsizliğin cezası ölüm oluyor onlar her yerdeler en iyi müzisyenlerden en iyi oyunculara toplumun gözünde popüler olanları seçiyorlar ki haklı kendilerine çekmek için.

yanıt4
yanıt3
valla hicbiride senaryo degilm@m.m:

Benim üniversiteden Sinif arkadaslarimdan 2 çift calistigim yerden çift katildilar ... Hatta yaristilar ...

yanıt0
yanıt3
BABANIN OĞLU KEMALm@m.m:

Eminim öyledir.

yanıt1
yanıt0
rizemobilWeb@haberler.com:

Beyler bu program hep tiyatro oynuyorlar hepsi akturler maksat din namus adap herseyi silmek bakmayin oyle programlara

51
5
yanıtYanıtla
kingkobramobilWeb@haberler.com:

Saçma sapan insanlar. Bir çok insanın da vaktini çalıyorlar.

51
5
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title