Haberler

Kırkpınar'da Fetö'nün Darbe Girişimi Lanetlendi

Kırkpınar Er Meydanı'nda Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi lanetlendi.

Kırkpınar Er Meydanı'nda Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi lanetlendi. Er meydanında dev Türk bayrağı dolaştırıldı.

Cazgırlar, anlattıkları manilerle bayrak, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, darbe girişimini lanetleyen sözler de söyledi.

Güreşseverler de tribünde "Darbeye hayır, spora, sanata, kardeşliğe, tam demokrasiye evet" pankartı açtı.

655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık final müsabakaları öncesinde, er meydanında büyük boyutta Türk bayrağı dolaştırıldı. Güreşlerde görev yapan hakemlerin taşıdığı 30 metrekarelik Türk bayrağı, 53 yıllık Kırkpınar başcazgırı Şükrü Kayabaş'ın ve diğer cazgırların sunumu eşliğinde meydanda gezdirildi.

Cazgır Kayabaş, FETÖ'nün darbe girişimini lanetlediklerini ifade etti. Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Kayabaş, şer odaklarının hiçbir zaman Türk milletine karşı muvaffak olamayacaklarını kaydetti. Diğer cazgırlar da sunumlarında tek bayrak, tek millet, tek devlet vurgusu yaptı.

Protokol üyeleri ve tribündeki güreşseverler bayrağı ayakta selamladı. Bu sırada Edirne Belediye Bandosu da 10. Yıl Marşı'nı çaldı.

Kaynak: AA / Spor

Kırkpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title