Haberler

Kırıkkale Güç Birliği Toplantısı, Yapıldı

Güncelleme:

Kırıkkale Güç Birliği toplantısı- Toplantı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay'ın katılımıyla gerçekleştirildiKIRIKKALE (AA) – Kırıkkale Güç Birliği toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay'ın katılımıyla gerçekleştirildi.Polisevinde düzenlenen toplantıda konuşan Atalay, 12 yıl boyunca verilen işleri, sorumlulukları yerine getirmeye çalıştığını söyledi.Kendisi için 12 yıla yaklaşan bu sürenin yoğun bir dönem olduğunu vurgulayan Atalay, "Bu 12 yıl içerisinde hiç izin kullanmadım. Sadece 5 gün eşimi hacca götürmek için 4 yıl önce izin istedim, o kadar. 12 yıl böyle geçti. Sorumluluklarımız büyüktü, önemli konular, dosyalar emanet edildi. Dolayısıyla biz de onları hamdolsun yerine getirmeye çalıştık. Görevimi kendi isteğimle bıraktım. Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızdan affımı istedim. Bu görevim de önemli ve karargahta bir görev" dedi.Vali Ali Kolat da Türkiye'de ilk defa yapılacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yer tahsisiyle tüzel kişiliğinin kazandırıldığını söyledi.Plan süreçlerinin tamamlandığını ve altyapı projelerinin hazırlanarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunulduğunu ifade eden Kolat, şöyle konuştu: "Bu yıl bitmeden altyapı işleri ihalesinin yapılması ve ilk kazmanın vurulması için büyük gayret sarf edilmektedir. Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ciddi mesafeler aldık. Şu anda etüt proje işlerini tamamladık. Uygulama projeleri hazırlandı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının da destekleriyle bu yıl bitmeden altyapı ihalesini yapmayı ve ilk kazmayı vurmayı planlıyoruz."Kolat, Kırıkkale'nin hem sanayi hem de tarım kenti olma yolunda ilerlediğini, önemli ve verimli tarım arazilerine sahip olduklarını dile getirdi.Toplantıya, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile müdürleri katıldı. -Kırıkkale Güç Birliği toplantısı-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Beşir Atalay Ali Kolat Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title