Haberler

Kırıkkale Güç Birliği Toplantısı

Toplantı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kırıkkale Güç Birliği toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Polisevinde düzenlenen toplantıda konuşan Atalay, 12 yıl boyunca verilen işleri, sorumlulukları yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

Kendisi için 12 yıla yaklaşan bu sürenin yoğun bir dönem olduğunu vurgulayan Atalay, "Bu 12 yıl içerisinde hiç izin kullanmadım. Sadece 5 gün eşimi hacca götürmek için 4 yıl önce izin istedim, o kadar. 12 yıl böyle geçti. Sorumluluklarımız büyüktü, önemli konular, dosyalar emanet edildi. Dolayısıyla biz de onları hamdolsun yerine getirmeye çalıştık. Görevimi kendi isteğimle bıraktım. Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızdan affımı istedim. Bu görevim de önemli ve karargahta bir görev" dedi.

Vali Ali Kolat da  Türkiye'de ilk defa yapılacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yer tahsisiyle tüzel kişiliğinin kazandırıldığını söyledi.

Plan süreçlerinin tamamlandığını ve altyapı projelerinin hazırlanarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunulduğunu ifade eden Kolat, şöyle konuştu:

"Bu yıl bitmeden altyapı işleri ihalesinin yapılması ve ilk kazmanın vurulması için büyük gayret sarf edilmektedir. Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ciddi mesafeler aldık. Şu anda etüt proje işlerini tamamladık. Uygulama projeleri hazırlandı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının da destekleriyle bu yıl bitmeden altyapı ihalesini yapmayı ve ilk kazmayı vurmayı planlıyoruz."

Kolat, Kırıkkale'nin hem sanayi hem de tarım kenti olma yolunda ilerlediğini, önemli ve verimli tarım arazilerine sahip olduklarını dile getirdi.

Toplantıya, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile müdürleri katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Beşir Atalay Ali Kolat Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title