Haberler

Kırıkkale'deki Cinayet

Kırıkkale’de hayvan otlatma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada tabanca ile vurularak hayatını kaybeden Mustafa Uyar toprağa verildi.

Kırıkkale'de hayvan otlatma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada tabanca ile vurularak hayatını kaybeden Mustafa Uyar toprağa verildi. Olayın zanlısı olarak gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesi Topaldede mevkinde yaşanmıştı. Hayvan otlatma meselesinden çıktığı iddia edilen olayda Mustafa Uyar tabanca ile vurularak yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Hayatını kaybeden Uyar, Bahşılı ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından eski Bahşılı Mezarlığında toprağa verildi. Törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve yakınları katıldı.

Öte yandan olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan Mustafa ve Raşit A. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Uyar Mustafa Uyar Kırıkkale Bahşılı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title