Haberler

Kiraz Mevsimi'nin Son Bölüm Fragmanında Şoke Eden Detay

Güncelleme:

Sevilen dizinin merakla beklenen son bölüm fragmanında Öykü'nün düğün salonuna girerken yanında Ayaz'ın değil Mete'nin olması hayranlarında büyük şaşkınlık yarattı.

Kiraz Mevsimi Cumartesi günü yayınlanan son bölümünün ardından hemen 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiraz Mevsimi'nde bu hafta da herkesi şoke edecek bir gelişme yaşanacak.

ÖYKÜ İLE AYAZ KAVUŞACAK MI

Öykü'nün Ayaz'a yaptığı ani evlilik teklifi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır. Öykü ve Ayaz kendini bir anda evlilik hazırlıkları içinde bulurlar. Sibel ve Burcu her şeyin usulüne göre olması için düğün hazırlıklarına dalarken, Emre ve İlker de Ayaz'ın bekarlığa vedası için kolları sıvarlar. Evlilik haberi Önem'i derinden sarsacaktır. Oğlunu kaybetme gerçeğiyle yüzleşen Önem bu işin peşini bırakmaz. Diğer yandan Şeyma evde Bülent'in iyice gözüne girmeyi başarır. Öykü-Ayaz ilişkisinin karşısında Önem'in en büyük yardımcısı olmaya devam eden Şeyma, bu sefer hiç hesapta olmayan bir şekilde Mete'yi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır. Burcu'nun kendi hayatını kurma mücadelesi devam ederken, Bülent Emre'ye hiç beklemediği bir teklifle gelir. Nikah günü gelip çattığında Öykü ve ailesinin evinde mutluluk zirvededir. Bu sürpriz evlilik ile Öykü ve Ayaz sonunda kavuşacak mı?

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kiraz Mevsimi Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (159)

love49:

şu film kadar saçma bi film görmedim arkadaş

31
13
yanıtYanıtla
bunlar,cehennemde bolbol nar yiyecekler,:

yahu bu dünyada, ne maskaraliklar gördük, haalaa da, görmeye devam ediyoruz, , filmdi artistti sarkiciydi türkücüydü aldi basini gidiyor, , bunlarin bu ülkeye ne fydasi var, ALLAH askina, , bunlarin gennclerimizin ahlakini bozmaktan baska bir sey yaptiklari yok, .

28
9
yanıtYanıtla
özge gürel:

arkadaşlar malesef dizimiz böle ama merak etmeyin herşey düzelecek sizi bu kadar söleyebilirim dizimizi beyenmeyeler izlemesin

27
6
yanıtYanıtla
Tayfa53Group:

türkıyedeki dizilerin konu bulamama sendromu :) bu kadar saçma bir dizi olurmu arkadaş ya

17
15
yanıtYanıtla
birazda ibadetle mesgul olun yahu..:

AZRAIL, , aniden geliverirse, , ibadette hic yapmamissaniz, , sizi alir dooooooogruca cehenneme götürür oraya teslim eder, , , sonra cooooooooooooooooook pisman olursunuz, , beni dinleyin yapmayin, , dualarinizi ezberleyin, , bunlar lüzumsuz seyler. . bunlarin size sadece zarari var. . . hepinize saygilar. .

27
1
yanıtYanıtla
Kübra YILMAZ:

Lütfen Ayazla Evlen

21
3
yanıtYanıtla
melisa kısa:

ya çok saçma olmuş ayaz öyküyü öyküde ayazı seviyo iki kalp bu böyle olmaz ama

18
6
yanıtYanıtla
DAMLA NUR:

ÖYKÜ LÜTFEN AYAZLA EVLEN VE SAKIN ÜZME AYAZI MUTLULUKLAR

16
6
yanıtYanıtla
bunlari seyretmek günahtir,haramdir.:

bir sürü cahil yorumcu toplanmis, , siz neden doooosdogru bir hayat yasamiyorsunuz, , hemde müslümaniz diyorsunuz, . ? yav bu filmlere bakan kiside iman falan kalmaz, , bana inanmiyorsaniz gidin müftüye sorun, . !!!

8
14
yanıtYanıtla
Ömer Şirazi:

Dangalakça bir dizi. Kimin eli kimin cebinde maskaralıklarıyla güya seyirciye sürprizler yapılıyor. Toplumun ahlaki yönden çökmesi için hiç bir detay ihmal edilmiyor.

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 159 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title