Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de Yarışmacının Elendiği Soru Şoke Etti

Güncelleme:

'Kim Milyoner Olmak İster'e üniversiteli genç kız damga vurdu. Yarışmacı, "Bir meramım var diyen biri neyi kastetmektedir?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

ATV yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına üniversiteli genç kız damga vurdu. Koç Üniversitesi İşletme Bölümü'nde dördüncü sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Bahar Arapkirli, "Bir meramım var' diyen biri neyi kastetmektedir?" şeklindeki 6. soruya doğru cevap veremeyince herkesi şaşırttı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Medya Komik - İlginç Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

rizeli:

yaşasın imamhatip liseleri

23
16
yanıtYanıtla
osmanlı torunu:

30 kelimelik konuşma diliyle normal. nede olsa harf devrimi yapıldı artık bayağı bir toplum olduk . kendi aramızda koyunlar gibi koklaşarak anlaşıyoruz. 1000 yıllık dilin içine ettiler

18
12
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

LAİK SİSTEMİN MİYONLARC ZARARLARONANBİR TANESİ

10
18
yanıtYanıtla
aslı şengül:

21 yaşındayım ve şu üniversite mezunlarının cahilliklerinden utanıyorum. 2 yıllık yüksek okul okudum ve meramımın ne demek olduğunu bilen birisi olarak bu cahillere sadece acıyorum. . .

15
13
yanıtYanıtla
Ömer ÖlmezMobil-IOS:

Bazı yorumcuların bilgi düzeyini gördükçe yarışmacıya şaşmamak lazım Türkiye Akp döneminde cahilliğin yobazlığın üst seviyelerine gelmiştir.Osmanlı döneminde okuma yazma oranı yüzde 19 iken Cumhuriyet döneminde yüzde 90 a gelmiştir.Sorun yeni türkçede değil kişinin kendisindedir.Bu gün devleti yönetenler çok mu kültürlü zannediyorsunuz?

13
14
yanıtYanıtla
savas:

Günlük hayatımızda bile sıkça kullanılan kelimeleri şuraya çıkıp bilemiyorlar sonrada İst''nin bilmem hangi Üniversitende okuyorum, mezunum diye hava atıyorlar.

19
3
yanıtYanıtla
kral:

Heyecandan'' dır

18
4
yanıtYanıtla
kasırga:

Üniversite sınavlarında her sene 50. 000 kişi sıfır çekiyor. Niye şaşırayım denizi görmüş adama dere muhabbeti.

22
0
yanıtYanıtla
YorumcumobilWeb@haberler.com:

Yanlış vermesi normal hayatımda meramım diye bi kelime duymadım günde 100 kişiyle konuştuğumu var sayarsak ayda 3 bin yılda 36 bin kişi 30 yılda 100 küsür bin kimsemi demedi bana meramım , nece abi bu meramım

6
15
yanıtYanıtla
Ferda Kipman:

Çok acıdır ki, gençlerin çok büyük bir kısmı, bu gün 200-300 kelime ile zar zor meramlarını anlatıyor, daha fazlasına gerek duymuyorlar. Dünyanın en zengin dillerinden biri olan Türkçenin o güzelim sözcüklerinden, deyimlerinden haberleri bile yok. Okumuyorlar, okumadıkça da dil fukarası kalmaya mahkumlar.

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title