Haberler

19 Yaşındaki Üniversiteli Kız Yurtta Kendini Astı

Güncelleme:

7 Aralık Üniversitesi Yusuf Şerefoğlu Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Begüm Sazdili, Karataş Kampusu içerisindeki yurtta sabah saatlerinde derse gitmedi. Dersten çıkarak yurda dönen arkadaşları girdikleri odada Begüm Sazdili'nin tavana asılı cesediyle karşılaşınca durumu görevliler ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine yurda gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde iple kendisini tavana asan genç kızın öldüğünü belirledi.

ARKADAŞLARI ŞOKE OLDU

Ölümü ile arkadaşlarını şoke eden Begüm Sazdili'nin cesedi, Cumhuriyet Savcısı ve güvenlik güçlerinin yaptığı inceleme sonrası otopsi için Kilis Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Polis, Kahramanmaraşlı olduğu belirlenen üniversiteli kızın neden intihar ettiğini araştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karataş Kilis Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

YA YEAH:

BİRİNE VERMİŞTİR SONRA KAPI ONUNE KONULMUSTUR

13
78
yanıtYanıtla
KARL:

ya ailevi sorunu vardır. yada gerçekten birisine vermiştir.

5
38
yanıtYanıtla
ömermobilWeb@haberler.com:

Hamiledir

1
31
yanıtYanıtla
Adım adım:

Salak saçma yorum yazan arkadaşların sokağa çıkıp insanların yüzüne nasıl bakabildiklerini çok merak ediyorum. böyle kötü bi durumda vermek gibi bi kelime ile yorum yazabilen bi şahsiyet gerçekten hiç doğmasaymış daha iyiymiş.

26
1
yanıtYanıtla
genclerde iman zayifligi var.,.!!:

Iman zayifliginin sonu intihardir, . ister büyük nister kücük olsun imanimizin cok kuvvetli olmasi ahiret düsüncelerinin hele hele cennet ve cehenneme ve hesaba cekilecegine olan inancin cok ama coook kuvvetli olmasi lazimdir, , ama maalesef bu devirde imani kuvvetlendirmek söyle dursun, , var gücümüzle imanimizi zyiflatacak seylerle ugrasiyoruz, mesele acik sacik filmler , acik sacik tv, leri seyretmek, , ibadetleri doooosdogru yapamama vs. gibi.

21
5
yanıtYanıtla
sercanmobilWeb@haberler.com:

Bu yorumlara bakinca bu yorumlari yapanin insan olmadini düşünüyorum ...

25
1
yanıtYanıtla
Cansu Mobil-ANDROID:

Her ne hata yapmış olursa olsun hiçbişey için canına kıymaya değmez. hayat herseye rağmen güzeldir. bugün kötü şeyler yaşarsın yarın bi bakarsın en güzel günler sana gelir. keşke yapmasaydın çok üzüldüm allah rahmet eylesin

20
4
yanıtYanıtla
sahinmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin ve ailesine sabır dilemekten başka kimsenin birsey demeye hakkı yok

21
0
yanıtYanıtla
midem bulandi yorumlarinizdanMobil-ANDROID:

bu mudur sizin insanliginiz muslumanliginiz..bi can gitmis pisligin biri vermistir diyo.vermek nedir ya az insan ol senin igrenc deyiminle verenler senden daha insandir emin ol! yorum kosesinide kaldirin bence bura yobaz psikopat hastalarla dolu!

16
2
yanıtYanıtla
TC Berk GÜLEKMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin ne diyelim.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title