Haberler

Kılıçdaroğlu Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ile Görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı genel merkezdeki makamında kabul etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı genel merkezdeki makamında kabul etti.

Yaşar, TBMM'de yumruklu saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Çok üzüldük. Üzüntümüz yalnızca saldırının Genel Başkanımıza olması ile ilgili değil Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kalbinin attığı bir yerde böyle bir saldırının olabilmesi. Türkiye Cumhuriyetinin ana muhalefet liderine böyle bir saldırı yapılabilmesi ve üstelik bu saldırının TBMM'de yapılabilmesi insanı gerçekten hayrete düşürüyor" dedi.

Kılıçdaroğlu da görüşmede Yenimahalle Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Yaşar'ı tebrik etti. Kılıçdaroğlu, "Sizin yaptığınız hizmetler ile Yenimahalle halkının gönlünde taht kurduğunuzu ve çalışkan bir başkanımız olduğunuzu biliyorduk. Yenimahalle'yi sizin tekrar kazanacağınızdan hiç şüphemiz yoktu, öyle de oldu" dedi.

Yenimahalle'de 5 yıl boyunca halkla birebir temas halinde olduklarını ve toplumun tüm kesimlerini kucakladıklarını kaydeden Yaşar ise, "Çayyolu'nu Yenimahalle'den ayırmak siyasi bir karardı. Yenimahalle halkı hem bu siyasi karara olan tepkisini hem de hizmetlerimize olan inancını sandıkta gösterdi. Bundan sonra daha fazla çalışarak halkımızın güvenine layık olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Yenimahalle Fethi Yaşar Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title