Haberler

Kılıçdaroğlu, Turgut Özakman Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Açılışına Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Turgut Özakman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'nin açılışını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi Turgut Özakman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi açılışına katıldı. Tesisin açılış kurdelesini CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Emel Yıldırım, Yakup Akkaya, Tekin Bingöl, Seyhan Erdoğdu ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte kesti. Törende bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "Sadece 3 dakikam var. Çünkü uçağa yetişmek zorundayım. Size şunu söyleyeyim. Yenimahalle Belediye Başkanımız yepyeni bir mahalle yarattı. Yepyeni bir Ankara yarattı. Sosyal donatı alanlarıyla çağdaş bir kent yarattı. Siz onunla gurur duyuyorsunuz. Ben de genel başkan olarak onunla gurur duyuyorum. Güzel bir türkümüz var. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz diye. Asla ve asla yılmayacağız, mücadele edeceğiz. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz" dedi.

Yenimahalle'deki spor kompleksinin adının Turgut Özakman olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Bugün 30 Ağustos. Turgut Özakman, hepimizin onuru, hepimizin gururu. 30 Ağustos'ta böyle bir tesise onun isminin verilmesi çok ama çok anlamlı. Eşinin buraya gelmesi, bizimle beraber burada olması bizim için son derece büyük bir onurdur. Kendisine de yürekten teşekkür ediyoruz. Hep söylerim Nazım'ın güzel şiiri Ulusal Kurtuluş Destanı ile ilgili olarak yazdığı güzel şiir. Orada iki dize var. Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşamak der. Aynı dileklerle Zafer Bayramınızı tekrar kutluyor, hepinize selamlar, saygılar sunuyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yenimahalle Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Turgut Özakman Emel Yıldırım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title