Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Dil Sürçmesi CHP'lileri Bile Güldürdü

Güncelleme:

Gurp konuşmasında hükümeti sert şekilde eleştiren CHP liderinin konuşmasında dili sürçünce salonda bir anda kahkaha sesleri duyuldu. Ancak Kılıçdaroğlu hemen düzeltip 'dilimiz bile dönmüyor' diyerek bir gönderme de daha bulundu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarındaki o bölüm;

"Biz korkmayacağız. Biz kul hakkı yemeyiz, Çarpmayız çılmayız. Dilimiz de dönmüyor bu işlere ne yapalım. (Gülüyor) Bu işleri bilmiyoruz. Dümen işlerine aklımız vermez. Temiz siyaset diyoruz. Her kuruşun hesabını veren siyasete ihtiyacımız var.

"ÇALMAYI BİLMEYİZ"

Bizi eleştiriyorlar. Biz onlar gibi asla yönetemeyiz. Çalmayı bilmeyiz. Biz her kuruşun hesabını vererek yönetiriz. Bir öneri daha getirmişler her il ve ilçe başkanı mal bildirimi bulunacak diye. Yolsuzluğun boyutuna bakın."

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Kemal Kılıçdaroğlu Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (112)

vicdanmobilWeb@haberler.com:

Çalıp çırpmanın alasını bilirsiniz siz. Bu millete en büyük ihaneti chp yaptı bunu herkes biliyor

55
28
yanıtYanıtla
adanalimobilWeb@haberler.com:

Yalanin hirsizligin rüsvetin en alasini akp yapar bu ülkeyi ancak chp kurtarir, agzina ve yüregine saglik baskanimiz sayin k. kilicdaroglu insaalah haziran secimlerinde basbakanimiz sen olacaksin

35
47
yanıtYanıtla
sinanmobilWeb@haberler.com:

Canlar sana feda olsun dürüst insan.yürüyün gardaşlar desen yeter

22
54
yanıtYanıtla
mürsel hamamcı Mobil-ANDROID:

diliniz dönmez ama her bi yeriniz çalar çarpar

34
41
yanıtYanıtla
AHMETmobilWeb@haberler.com:

Komedi arsivi bu kemal.izle izle gul yani cem yilmaza bile bu kadar gulmem

49
20
yanıtYanıtla
tarafsızMobil-ANDROID:

tarafsızım ama bu keMAL çok komik bi bebe yaavvv

38
24
yanıtYanıtla
hızır güveliMobil-ANDROID:

ALLAH size bi mevki nasip etmezsin siz çalmayi değil buççeyi kompile getirirsiniz yalan dolonla bir yere varamazsiniz

36
26
yanıtYanıtla
makinistMobil-ANDROID:

ne kadar koyun var bu kısa kemalin peşinden giden adam konuşmayı bilmiyor komedi filmi ya. şu chp nin başına ATATÜRK gibi bir adam getirin adam gibi adam olsun oy vermeyen namerttir. bundan hiçbir şey olmaz. işi gücü iftira yalan.

51
10
yanıtYanıtla
AsmobilWeb@haberler.com:

Nalet herif peki ssk nasilda yedin bitirdin Rahsan ecevit olmasaydi Yargilanicaktin adi. Herif nankörler

36
24
yanıtYanıtla
AsmobilWeb@haberler.com:

Sen erdogani. Corabi olamasin senden Kimseye hayir gelmez Sen bir nankörsün SSK hastaneleri ni nasilda caldin bitirdin birde hesap vericek Allah kursaginda biraksin nalet inek

37
22
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title