Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Cevap Vermediği Soru!

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlana'yı anmak için düzenlenen 'Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri' kapsamındaki Şeb-i Arus törenlerine katılmak için Konya'ya geldi. Kılıçdaroğlu, burada gazetecilerin 17 Aralık yolsuzluk operasyonu ile ilgili sorularına "Burada siyaset yok arkadaşlar." dedi.

66'INCI YAŞ GÜNÜ KUTLADI

Kent girişinde karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin gençlik kolları tarafından 66'ncı yaş günü için hazırlanan pastayı kesti. Partililer de Kılıçdaroğlu'nu yeni yaşı için tebrik edip, kutladı. Kılıçdaroğlu daha sonra Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti. Burada müze müdürü Yusuf Benli'den müze hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu daha sonra Anemon Otel'e geçerek Mevlana'nın erkek soyundan torunlarıyla buluşup sohbet etti.

SLOGANLARI SUSTURAN UYARI

Kılıçdaroğlu otel girişinde sarı ve siyah çizgili tişört giyen partisinin gençlik kolları tarafından 'Başbakan Kılıçdaroğlu' sloganlarıyla karşılaştı. CHP'li gençler, 'Yolsuzluklara hayır' diye slogan atıp, Kılıçdaroğlu lehine tezahurat yapması üzerine partililer, "Burada siyaset yapmayalım. Mevlana törenleri için buradayız" diyerek uyardı. Gençler ise uyarı üzerine slogan ve tezahüratlarını sonlandırdı.

"MEVLANA SADECE KONYA'DA ANILMALI"

Mevlana'nın torunlarıyla görüşen ve dua eden Kılıçdaroğlu'na geleneksel helva ikram edildi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, Mevlana'yı anmak için düzenlenen Şeb-i Arus törenlerinin Konya dışında yapılmasını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Bugün, Mevlana'nın hakka yürüdüğü gün, onun düğün gecesi. Asırlardır onu anıyoruz. O sadece Türkiye'nin değil, insanlığın ortak mirası. Onun yaşadığı kentte olmak bize onur veriyor. Bir üzüntümü de dile getireyim. Mevlana sadece Konya'da anılmalı. Burada anılmalı. Şeb-i Arus ile başka yerlerde anmayı özellikle parayla anmayı doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Mevlana farklıdır. Mevlana, insanlık demektir, yücelik, ululuk demektir. Mevlana, hepimizin yüreğine taht kurmuş yüce bir kişidir. Mevlana ailesiyle olmak benim için onurdur, şereftir."

CEVAP VERMEDİĞİ SORU

Gazetecilerin geçen yıl 17 Aralık tarihinde yapılan 'yolsuzluk' operasyonu ile ilgili sorusu üzerine Kılaçdaroğlu, "Burada siyaset yok arkadaşlar kusura bakmayın. Burada tevazu var, dostluk var, insanlık, hoşgörü ve güzellik var. Burada siyaset yok" dedi.

Bir gazetecinin takmış olduğu yeşil renkli kravatı sorması üzerine Kılıçdaroğlu, "Bugüne özel olarak giydim" dedi.

Kılıçdaroğlu, yaptığı görüşmenin ardından Şeb-i Arus törenlerinin yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Yusuf Benli Konya Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (20)

BİNGÖLLÜ ŞAMİL:

Ya o adam güslaptesti bilmez. lütfen kutsal yerlere sokmayın. Sonra adam çarpılır tayyip beni çarptı der. Onun yeri barlar pavyonlar. Eğer mescit ve cami gibi kutsal yerlere sokanlara hakkımı helal etmiyorum

7
16
yanıtYanıtla
osmanlı:

burda siyaset yok diyerek bile siyaset yapıyor aslında. . . .

5
15
yanıtYanıtla
hamit:

büyük lider. helal olsun

10
3
yanıtYanıtla
gariban:

birazda yeni saksi nerde ne konusacagni orense iyi olur

1
11
yanıtYanıtla
EMRE:

La bu adam iki kelimeyi biraraya getiremiyor siz kalkmış soru soruyorsunuz doğaçlama olarak cevaplamasını bekliyorsunuz. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu aynıdır bu konuda. Ancak danışmanlarının ve başlarının yazdığı metinleri okur onun dışında soru falan cevaplayamazlar. Gökçek''in defalarca şamar oğlanına çevirdiğini görüyorsunuz. Açın gözünüzü. Cevap dahi veremeyen zavallılar. Dine o kadar mı saygılı sanki o yüzden mi başörtüsünü sadece temizlikçi kadınlar takar diyor bu şeref yoksunu mahlukat !

8
4
yanıtYanıtla
Zaza PalùmobilWeb@haberler.com:

Adamda utanma arlma Yoki ismi Kemal dir cunku

5
6
yanıtYanıtla
zakirmobilWeb@haberler.com:

Adam usül edep adap biliyor tebrik ediyorum.

10
0
yanıtYanıtla
Soner Yavuz:

Lider olmasanda ADAM GİBİ ADAMMIŞSIN BE, RABBİM BU HIRSIZLARLA BAŞA ÇIKMA KUVVETİNİ SENDEN ESİRGEMESİN.

8
1
yanıtYanıtla
vay be... Mobil-ANDROID:

bırakır bırakır ...o susun halk biliyor zaten ...şaşmamak lazım .

4
4
yanıtYanıtla
koyun görünümlü eşşek:

koyunlar gidin çayırda otlayın da kafamızı dinleyelim ne kadar aptalca yorumlar yazıyorsunuz siz ya

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title