Haberler

Kılıçdaroğlu, Lozanpark'ın Açılına Katıldı

ANKARA (İHA) – Çankaya'daki Lozanpark, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle açıldı. Açılışın ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

Açılışa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP PM üyeleri, CHP milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Lozanpark'ın açılış töreni Çankaya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Hoytur'un dans gösterisi ile başladı. Açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Biz çok haklıyız, çünkü biz çok güçlüyüz. Ayrılmayacağız, beraber olacağız. Gücün yolu birlikten, gücün yolu beraberlikten geçiyor. Çankaya Belediye Başkanımızı kutluyor ve çok teşekkür ediyorum. Çankayalıları kutluyorum böyle bir belediye başkanı seçtikleri için. İnanıyorum ki Çankaya eskiye göre çok daha güzel bir Çankaya olacak. Bayramınız kutlu olsun" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ise, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük usta Nazım Hikmet'in 'Davet' şiirini okuyarak kutladı. Taşdelen, halkın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalıştıklarını ve Çankaya'yı bir marka kente dönüştürdüklerini söyledi. Belediye başkanı olarak sokakta halkla iç içe olduklarını ve belediyenin duvarlarının olmayacağını ifade eden Taşdelen, 26 sivil toplum kuruluşu ile ortak akıl yürüterek çalışmalarına yön verdiklerini söyledi. Sosyal demokrat belediyeciliğin örneklerini göstermek için Çankaya Belediyesi çalışanlarının gelirini iyileştirici toplu sözleşme örneklerini hayata geçirdiklerini ifade eden Taşdelen, "Çankaya için alın teri döken Çankaya Belediyesi çalışanlarının başımın üstünde yeri var" diye konuştu.

Taşdelen, Çankaya Belediyesi'ne işi düşüp gelenlerin karşılanacağı ve işleri bitene kadar kendilerine belediye çalışanlarının eşlik edeceği ve on gün sonra hizmete girecek "Hoş Geldin Masası" hakkında da bilgi verdi. Taşdelen, göreve geldikleri günden beri Çankaya'da yapılan yeniliklerden ve çalışmalarından söz ederek, "Ramazan ayında iftar çadırları kurarak binlerce vatandaşımıza ulaştık. Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi felsefesi ile ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşıladık" dedi.

"Seçimlerde akılla, tutkuyla, aşkla çalışacağız diyerek yola çıktık" diyen Taşdelen, "Bize oy veren hiçbir Çankayalıyı pişman etmeden çok çalışacağız" şeklinde konuştu. Taşdelen sözlerini "Partimizi iktidar, genel başkanımızı başbakan yapmak için çok çalışacağız" diyerek tamamladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Zafer Haftası Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title