Haberler

Kılıçdaroğlu: Alper Taş'a Milletvekilliği Önerisinde Bulundum

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş'a milletvekilliği önerisinde bulunduğunu açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN TÜRK'te, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu daha önce sürpriz bir görüşmede bir araya geldiği ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş'a milletvekiliği önerisinde bulunduğunu açıkladı.

HEDEF YÜZDE 35

Hedeflerinin yüzde 34-35 olduğunu açıklaması tepkiyle karşılanan CHP lideri Kılıçdaroğlu, bu konuya da açıklık getirdi. Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin hatırlatması üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, sözlerini yineleyerek "AKP 2002'de Türkiye'nin yapısının, oyların dağılımını aşağı yukarı tahlile ediyoruz. Biz yüzde 35 oy ile iktidar oluruz. Biz bu oranı alırsak AKP iktidar olamaz. Buradan net çağrı yapıyorum. Yüzde 35'ü geçecek çabayı bütün CHP'lilerin göstermesi lazım. Başarının ölçüsü iktidar olmaktır. Oy oranımızda bir düşüş olursa, elbetteki gereği yapılır." dedi.

(ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş)

KILIÇDAROĞLU: ALPER TAŞ'A VEKİLLİK ÖNERDİM

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz aylarda sürpriz bir görüşmeyle bir araya geldiği ÖDP Genel Başkanı Alper Taş'a CHP'den milletvekilliği önerdiğini söyledi. CHP lideri, "Alper bey bunu kabul etmedi. Ben ısrarımı sürdüreceğim. Seçildikten sonra partisine geçebilir. Gelmesini istiyorum."

ALPER TAŞ "BHH VE KÜRT SORUNUNU KONUŞTUK" DEMİŞTİ

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Eş Genel Başkanı Alper Taş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleşen görüşmelerinde seçimlerin konuşulmadığını, Birleşik Haziran Hareketi ve Kürt sorunu hakkında konuştuklarını belirtmişti.

Alper Taş, "Ben kimseyle Haziran adına görüşme yapmadım. Kimse de bana 'şu üç kişiyi milletvekili adayı olarak düşünüyoruz' demedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir görüşmememiz oldu ancak bunun ötesinde CHP ile bir seçim görüşmemiz olmamıştır. Benim üzerimden Haziran'dan kimseye adaylık teklif edilmemiş, ben de Haziran adına kimseye adaylık teklifinde bulunmamışımdır." demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Yeni Şafak Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

Mert Mobil-IOS:

Bu adam gerçekten dürüst bir adam desteklenmesi Lazım! En azından hırsız ve yalancı değil!..

38
16
yanıtYanıtla
ÖmermobilWeb@haberler.com:

bu adam gercekmi kamera sakasimi ben buna keci emanet etmem basbakan olarak ne hizmeti olur bunun Ülkeye

14
38
yanıtYanıtla
Sorun Vatandaş..mobilWeb@haberler.com:

Halkımız böyle adamları desteklemez Dini suistimal edip hırsızlık yapanları destekler..

32
10
yanıtYanıtla
yener:

hdp ye vereektim şimdi kararsızım chp ye verebilirim eline yetki verirsen çok şey yapabilecek biri

29
11
yanıtYanıtla
asxmobilWeb@haberler.com:

Ya boyle adamlarla neyi basaracaksin dur tahmin edelim. Devrimi mi yapamassin bunun gibi adamlarla ancak 8 martt taksim de.kadikoy de toplanir bagirirsiniz. Gezi de olenleri anarsiniz olumsuzluk arar durursunuz.bu gidisle ne yi basaracaginiz belli kaos u haydutlugu kirmayi dokmeyi .bunu basarirsiniz.

13
18
yanıtYanıtla
Yoksulluğu yönetmek değil bitirmek istiyoruzmobilWeb@haberler.com:

Bunu diyen adam muhalefet olur tabi. ver halka 3 kuruş bırak inadına cehape desinler yaşasın saray desinler. Niye bitirecen yolsuzluğu

20
3
yanıtYanıtla
neden kabul etmedi kendinizi sorgulayın:

meden kabul etmedi kendinizi sorgulayım bence oyum hdp nedenmi ekmekciler ii bilir

1
20
yanıtYanıtla
KARA:

amerikada birbirinden çok farklı olmayan iki parti var, bizde biz de ise tersi. chp halkın değerlerine saygı göstermeyen tutumuyla bu milletten oy alıp iktidar olamaz. İçindeki bir avuç marjinal ateist elit ile bir yere varamayacağını anlaması chp için de ülkemiz için de hayırlı olur. Merkez sağ partiye Türkiye gibi bir ülkede rakip, sol bir parti olmamalıdır. Şüphesiz chp liler içinde de sayısız dini bütün insanımız vardır.

3
16
yanıtYanıtla
AliMobil-ANDROID:

Hırsızın önde gideni Kemal Ufacık yetkisiyle sskyı soyup soğana çevirmiş

6
11
yanıtYanıtla
magnezyali:

Şimdi karşınızda Siyasetin bir numaralı komedyeni, sayın Kemal Kılıçdaroğlu.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title