Haberler

Kggd Çanakkale Şehitlerini Andı

Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle 19 Mart Çarşamba günü Kayseri Kültür ve Sanat Merkezinde bir anma programı gerçekleştirdi.

Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle 19 Mart Çarşamba günü Kayseri Kültür ve Sanat Merkezinde bir anma programı gerçekleştirdi. Programda konuk olarak Şair-Sanatçı Bedirhan Gökçe ağırlandı.

Programa Dernek üyeleri ve çok sayıda davetlinin yanı sıra Kayseri Halkından da yoğun ilgi göstermesi salonda izdiham olmasına neden oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke ile çok sayıda parti yöneticisi KGGD tarafından düzenlenen bu programa katıldılar. KGGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy yoğun katılımları nedeniyle solanda bulunanlara teşekkür'ün yanı sıra programı ayakta takip edenler için özür dileyerek başladığı konuşmasında, "Çanakkale'yi geçilmez kılan, milletimizi yenilmez yapan ve bin yıllık kardeşliğimizi dağılmaz hale getirende işte bunlardan feyzini alan birlikte yaşama ülküsü ve kararlılığıdır. Herkes bilmelidir ki, Türk Milletinin Çanakkale menkıbesi gönüllerde yaşadıkça ve bunu "önce ülkem ve milletim" anlayışıyla sahiplenen vatansever şahsiyetler bulunduğu müddetçe, geçmişte bu ülkeyi işgal etmeyi ve bölmeyi başaramayan yabancı emeller, bugün de maşaları vasıtasıyla kesinlikle hedeflerine ulaşamayacaklardır" şeklinde konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Gülsoy'un "Sizlerin huzurunda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğüm Kayseri Genç Girişimciler Derneği olarak gerektiğinde bir milletin ruhunu yeniden kazandırmak uğruna dedelerimizin yaptığı gibi en kıymetsizimizi yani malımızı ve canımızı bu uğurda feda etmeye her daim hazır olduğumuzu ifade etmek isterim. Varlığımız Türk varlığına feda olsun. Ne mutlu Türk'üm Diyene" sözleri ise salonda bulunanlar tarafından alkışlandı.

Programın açılış konuşmasından sonra derneğe maddi ve manevi desteklerinden ötürü MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke ve İş Adamı Ahmet Gülsoy Bey'e dernek adına KGGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy tarafından plaket verildi.

Program Bedirhan Gökçe'nin Çanakkale Zaferi konulu anlatımları ve şiirlerinin yer aldığı sahnesi ile devam etti. Bedirhan Gökçe'nin anlatımlarıyla salonda bulunanlar zaman zaman duygulu anlar yaşadılar. Bedirhan Gökçe'nin, "Ölürüm Türkiyem", "Bir Başkadır Benim Memleketim" şiirleri ve özellikle de "İstiklal Marşı"mızın mısra mısra tefsiri salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bedirhan Gökçe Mehmet Gülsoy Kayseri Yerel Haberler

title