Haberler

Kesob Başkanlığı'na Süleyman Köstekli Yeniden Seçildi

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığına Süleyman Köstekli yeniden seçildi.

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığına Süleyman Köstekli yeniden seçildi.

İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen birliğin genel kurulunda, seçimlere mevcut başkan Süleyman Köstekli başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

Seçimler öncesinde konuşan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale'de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Vali Kolat, Kırıkkale'de yoğun bir dernekleşme olduğunu vurgulayarak, güven tazeleyecek olan Köstekli başkana başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal'da, esnaf ve sanatkarlara her zaman önem verdiklerini belirterek, esnafların her zaman ülkesine ve milletine sahip çıkan insanlar olduğunu söyledi.

KESOB Başkanı Köstekli ise görev süreleri içerisinde yaptıkları projelerden bahsederek, bundan sonra da çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

Genel kurulda yapılan seçimler sonucu Süleyman Köstekli yeniden birlik başkanlığına seçildi.

Programa, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz, Emniyet Müdürü Hasan Onar,  İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ve çok sayıda esnaf katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Ali Kolat Kırıkkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title